Het Vrijbroekpark

Niets toffer dan op een zonnige vrije dag te gaan wandelen in één van de naburige parken. Vandaag was dit het geval en ging ik samen met mijn vriend wandelen in het Vrijbroekpark te Mechelen. We maakten er een gezellige namiddag van.

Het Vrijbroekpark staat in Mechelen vooral bekend om zijn mooie rozentuin die in de lente zeker en vast de moeite waard is om te bekijken. Nu stonden er ook nog enkele mooie roosjes. Daarnaast zijn er tal van grote grasperken, stukjes bos, sportterreinen, een speeltuin en een brasserie (’t Park). Het was genieten om langs de bloemen en door de stukjes bos te wandelen. We zagen in één van de beekjes zelfs wat eenden.

Het park is goed te bereiken met de fiets of te voet van het station van Mechelen (minder dan een kwartier fietsen). Je kan ook met de auto komen, want er is wel wat parkeerplek.

Op het einde van onze wandeling ging we nog een thee drinken in brasserie ’t Park, dat gelegen ligt in het Vrijbroekpark. Jammer dat men op zich deed wachten. De bediening was vriendelijk maar het duurde nogal lang. Toch genoten we van ons klein uitstapje.

 

 

Veel reisplezier,

Amelie

29 gedachten over “Het Vrijbroekpark

    1. Een dagje zou inderdaad niet helemaal aan te raden zijn met deze temperatuur! Gewoon een goed wandeling deed deugd. De zon scheen goed vandaag in Mechelen.

      Like

  1. Zo zie je maar weer dat de mooiste en leukste plekjes soms letterlijk om de hoek liggen. Bij ons in de buurt ook zo veel parken, maar ik kom er nooit. Ik moet er maar eens verandering in brengen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie