Wat ik kocht op Black Friday

Afgelopen vrijdag was het Black Friday. Deze zwarte vrijdag is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving en is voor de Amerikanen een vrije dag. Omdat Kerst er bijna aankomt, gaan veel mensen al kerstinkopen doen. Hier speelt de Amerikaanse markt goed op in met verschillende aanbiedingen en kortingen. Ook vele bedrijven en winkels in Europa volgden dit concept en doen sinds een paar jaar ook mee aan Black Friday, terwijl we hier in België niet eens Thanksgiving vieren.

Natuurlijk vond ook ik het interessant om eens naar de stad (Mechelen) te gaan en eens rond te neuzen in verschillende winkels. Zo ging ik al op zoek naar enkele ideetjes voor pakjes en gaf ik mezelf al een paar pakjes. Wat ik nu exact kocht en met welke korting, dat kom je hieronder te weten.

  • Atelier Mooi Groen

In de pop-up store Atelier Mooi Groen in de Onze-Lieve-Vrouwestraat (Mechelen) kocht ik dit schattig bloempotje met een rendier en de tekst ‘Oh my deer’ op. Ik ga dit potje niet als bloempotje gebruiken maar als potje voor mijn paperclips en stempels! Zo voorkom ik een zootje op mijn vensterbank aan mijn bureau. Deze bloempot kocht ik voor €6,30 terwijl de originele prijs €7 was. Hiermee spaarde ik 70 cent uit. Wat leuk is aan de winkel, is dat het enkel kamerplantjes en bloempotten verkoopt!

  • The Body Shop

In The Body Shop kocht ik een douchegel met framboosgeur en drie bruisballen (één met aardbeiengeur, één met kokosgeur en één met vanillegeur). Ik kocht alles samen voor de prijs van €7,95. De oorspronkelijke prijs was €13,15. Ik spaarde er dus €5,20 uit, wat gelijk staat aan een korting van 40%. Ook kreeg ik een tester van een handcrème met Argan cadeau. Dit vindt ik een goede deal, zeker omdat ik de producten van The Body Shop echt aangename producten vind.

  • H&M Home

Ook ging ik eens een kijkje nemen in de Home-afdeling van H&M. Voordat ik de winkel binnen ging, was ik van de veronderstelling dat ook deze winkel meedeed aan Black Friday. Dat was jammer, maar toch nam ik verder een kijkje. Ik was eigenlijk eerder opzoek naar toffe potjes om bij de bloempot te zetten, maar uiteindelijk kwam ik geurkaarsen tegen, iets wat ook tof kan staan op de vensterbank van mijn kamer. Ik koos voor een witte, middelgrote kaars met de geur ‘Cotton’ en een roze, kleine kaars met de geur ‘Wild Flower’. Hier betaalde ik een totaalbedrag van €6,48 voor. Hier kreeg ik geen korting voor.

Ik bezocht ook nog enkele andere winkels, maar wegens de drukte vond ik daar geen interessante koopjes! Vele winkels (en hun website) geven nog heel het weekend een Black Friday korting. Ben je al op zoek naar enkele kerstcadeau’s? Ga dit weekend even shoppen, wie weet vind je wel nog een tof koopje!

Een vraag aan jou: Deed je ook mee aan Black Friday? Wat kocht jij op Black Friday?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

46 gedachten over “Wat ik kocht op Black Friday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s