Mijn eerste blush | Hema | Mini Shoplog

Maandag was ik in Mechelen centrum; de ideale moment om nog eens Hema binnen te lopen om te zien welke aanbiedingen ze hadden. Daar kocht ik drie beautyproducten die ik ga weergeven in deze mini shoplog. Lees even mee om te weten wat ik exact kocht.

Facial cleansing wipes – alcohol free

Ik kocht reinigingsdoekjes voor het gezicht en oogleden. Deze is geschikt voor alle huidtypen. De lotion in de doekjes is verrijkt met Calendula en Vitamine E, is alcoholvrij en ph-neutraal. De verpakking sprak me aan omdat er op een schattige manier Hello op staat. Ook doet het me denken aan de zomer en wie wil de zomer nog niet in huis?!

Deze reinigingsdoekjes kostte €1,75.

Shimmering blush powder

Ik kocht ook mijn eerste blush! Onlangs was ik ook bij Hema en had ik deze al op het oog maar op dat moment waren er niet veel blushes aanwezig in de winkel. Nu hadden ze wat meer keuze dus kan ik helemaal mijn gang gaan met het zoeken naar de perfecte kleur. Er was volgens mij keuze uit de satin versie en deze shimmering versie. Hoewel ik bij lipsticks eerder zou neigen naar matte versies, koos ik hier voor een shimmering kleur. Deze gaven net iets meer pigment af. Ook de kleine glitters spraken me aan. Ik koos voor een zachte koraalkleur; 56 CORAL BLUSH.

Deze blush bostte €6 en is in een andere kleur te vinden op de site.

Blush & contour brush 307

Bij een blush hoort natuurlijk de gepaste kwast! In het assortiment van Hema zijn er niet alleen verschillende kwasten, maar ook verschillende blush- en contourkwasten. Ik koos voor één met een schuine kant. De haren van de kwast zijn volgens mij synthetisch. De haren voelen heel zacht aan en zitten heel compact bij elkaar.

De kwast kostte me €4.75 en is te vinden op de site.

Deze producten ga ik zeker en vast eens testen. Ze komen zeker en vast nog eens voorbij op mijn blog.

Veel liefs,

Amelie

52 gedachten over “Mijn eerste blush | Hema | Mini Shoplog

Plaats een reactie