Chocolade van Barú | #netontdekt

Afgelopen week was ik nog eens in het centrum van Mechelen en daar liep ik de trendy snoepwinkel Zoet binnen. In deze snoepwinkel verkopen ze er snoep uit poten. Deze snoep kan je bijvoorbeeld  laten verpakken in een mooie doos om het weg te geven als verjaardagscadeau. Naast dit ‘gewone’ snoep, verkopen ze er ook chocolade. Deze chocolade is van het merk Barú, een echt Belgisch merk. En wie is er nu niet verzot op echt Belgische chocolade?! Ik alleszins wel! Dus ik kocht twee pakjes van deze chocolade om mezelf te verwennen (en ook een beetje om te reviewen op mijn blog, want ik kende het merk nog niet)!

Wie/wat is Barú?

Barú is een Belgisch chocolademerk, dat hun fans probeert te verwonderen met vernieuwende lekkernijen. Dit proberen ze te doen aan de hand van natuurlijke ingrediënten en het gebruiken van de authentieke en dus ook klassieke productieprocessen van zoetigheden zoals chocolade en marshmallows.

Wat kocht ik?

Ik kocht bij Zoet de Dark Chocolate Marshmallows en de Dreamy Chocolate Hippos (smaak: dark chocolates – sea salt caramel).

Het pakje Dark Chocolate Marshmallows dat ik kocht bij Zoet bevat 4 stuks en kostte €3,50. Deze marshmallows zijn ook te koop op de site van Barú en kosten €6,45 voor twee pakjes (dus in totaal 8 stuks). De fondant chocolade rondom de marshmallow is lekker krokant, net niet dik of te dun. De chocolade is ook niet te sterk van smaak maar echt wel fondant. De marshmallow is lekker zacht en niet te zoet. Deze marshmallows smaken me wel. De marshmallows worden nog eens apart verpakt in zijn grotere verpakking!

Het pakje Dreamy Chocolate Hippos dat ik kocht bij Zoet bevat wederom 4 stuks en kostte €3.50. Op de site van Barú kosten deze nijlpaardjes €3.45. Ik wou deze chocolaatjes in de smaak Sea Salt Caramel proberen omdat dit een smaak is dat ik nog niet veel heb geproefd. Ook koos ik voor fondant chocolade omdat ik daar enorm zot van ben. De chocolaatjes zijn gevuld met romige, lopende caramel dat gekruid is met zout. De chocolade is heel krokant! De chocolaatjes zijn wederom apart verpakt!

Zowel de nijlpaardjes als de marshmallows zijn zoetigheden die me kunnen bekoren. Wel zijn het prijzige chocolaatjes. Het is zeker eens de moeite waard om ze te proberen. Ook als je een perfect cadeau zoekt voor een chocoladeliefhebber, is Barú de moeite waar om eens te kopen. Zo kan je cadeaupakketten kopen, zowel bij Zoet als bij Barú zelf.

De snoepwinkel Zoet is te vinden op het adres: Onze-Lieve-Vrouwestraat 108 of op hun site.

Veel liefs,

Amelie

83 gedachten over “Chocolade van Barú | #netontdekt

  1. Een leuke verpakking en ze zien er ontzettend lekker uit! De prijs is er wel eentje dat je deze chocolaatjes niet dagelijks in huis hebt maar echt voor een verwen momentje.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie