Q&A #1: Dit zit in mijn handbagage

Op Instagram en Facebook deed ik een oproepje om vragen te stellen over en voor mij. Dit omdat ik enerzijds benieuwd ben op welke manier jullie me beter willen leren kennen. Anderzijds wil ik graag dat jullie wat meer over me te weten komen! Hier zijn jullie vragen en mijn antwoorden!

Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?
Bovenaan mijn bucketlist staat iets wat misschien niet zo spannend is maar wat wel een uitdaging is. Ik zou graag meer citytrips doen. Zo wil ik alle hoofdsteden van de buurlanden gezien hebben; Amsterdam, Berlijn, Londen, Luxemburg en Parijs. Parijs heb ik al gezien maar ik vind dat ik dat zeker ook nog eens met mijn vriend moet doen. Daarnaast zijn er nog wel enkele (hoofd)steden in het buitenland die ik wel eens wil gezien hebben. Zo wil ik wel eens naar Barcelona, Boedapest, Rome, Venetië, Stockholm, …  . Daarnaast wil ik ook wat meer steden in België bezoeken. Ik vind het zo jammer dat ik nog niet veel steden heb bezocht terwijl we in zo een klein land wonen. Er staan er dus nog veel op mijn lijstje.

Wat was de beste reis die je ooit had? En wat vond de meest ervaringrijke reis?
De beste reis die ik ooit had was de reis naar Italië met mijn vriend. We zijn nog maar een jaar samen en we hebben nog maar één keer samen gereisd en dat was naar Italië. We hadden samen zoveel plezier.

De reis waar ik het meeste ervaring opdeed was mijn internationale stage in Ecuador. Tijdens zo een internationale stage ver van huis leer je je plan trekken, maar kom je jezelf ook wel eens tegen, zowel op positieve als negatieve punten. Ik heb hier veel uit geleerd!

 

Wat neem je mee naar een stedentrip?
Ik heb nog niet veel stedentrips gedaan, maar dat ga ik hopelijk binnenkort meer doen. Mijn smartphone, mijn laptop en mijn fototoestel mogen dan zeker niet ontbreken. Daarnaast neem ik een paar setjes kleren, beautyproducten en alle andere basisproducten mee. Ook maak ik graag een lijstje van alle dingen die ik graag eens zou willen zien op een bepaalde plek.

Wat neem je mee in je handbagage?
Meestal zijn dit dure spullen zoals mijn laptop en mijn fototoestel. Daarnaast zeker en vast ook mijn smartphone en mijn portemonnee. Ook zit er een boek of een tijdschrift in. Als laatste neem ik ook altijd een onderbroek en ontsmettingsmiddel mee.

Welke plek wil je ooit écht nog eens bezoeken?
Zoals hierboven al reeds vernoemd wil ik graag nog meer steden bezoeken. Ik somde er enkele op, maar het is niet één bepaalde plek. Daarnaast wil ik gewoon de rest van de wereld zien. Ik denk dat citytrips een goede start is om de rest van de wereld te zien.

Wat lust je echt NIET?
Ik hou echt niet van bitter. Zo lust ik niet graag witloof! Ook vind ik asperges niet lekker en kleine tomaatjes gebakken in de oven. Ik hou niet van eten dat moeilijk is om door te bijten. Als er bijvoorbeeld schilletjes aan zitten zoals bij die tomaatjes vind ik het niet smakelijk!

Naar welke plek/plaats wil je nooit meer naartoe en waarom?
Er is niet meteen een plaats waar ik nooit meer naartoe wil. Maar ik moet wel nog veel plekken ontdekken!

Dit zijn de vragen die jullie me stelde. Heb je nog een vraag voor mij? Laat ze zeker achter hieronder in de reacties en wie weet beantwoord ik deze volgende keer!

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

35 gedachten over “Q&A #1: Dit zit in mijn handbagage

  1. Rome is zeker de moeite. Of venetië. Natuurlijk hou ik enorm van Italië en als deze worden genoem zal ik deze ook aanraden. Zelf wil ik ook super graag eens naar parijs naar de catacomben. Mijn vriend vertelde hier ooit over en wil het nu kei graag eens gaan bekijken. Wel een beetje vies, maar ben altijd super nieuwsgierig. Mijn vriend is dan weer nog nooit in italie geweest, dus dit staat ook weer op mijn bucketlist 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s