Q&A #2: Zo ziet mijn droomman er uit

Omdat mijn vorige Q&A me zo goed beviel, vroeg ik mijn Instagramvolgers om me vragen toe te sturen. Ik koos er enkele uit die ik met veel plezier zal beantwoorden! Lees zeker verder om wat meer te weten te komen over de persoon achter de blog.

Wat studeer je?
Ik studeer niet meer. Momenteel werk ik als leerkracht secundair onderwijs, waar ik ook voor studeerde. Wie weet doe ik later nog wel eens een studie.

Bij je blog staat Lifestyle, beauty, travel! Welk onderwerp vind je leukst om over te bloggen?
Ik blog graag over alle drie de onderwerpen, maar vooral als de onderwerpen spontaan komen, of als ik er enthousiast over ben; bijvoorbeeld een leuke uitstap die ik spontaan maakte of een goed product dat ik plotseling ontdekte!

Waarom ben je beginnen bloggen?
Bloggen is voor mij een uitlaatklep, een soort dagboek maar toch ook geen dagboek. Ik schrijf dolgraag en ik wil dat met de wereld delen. Soms ben ik wat zoekende over wat ik wil bloggen maar ik weet wel dat ik wil bloggen omdat ik dol ben op schrijven.

Waar zie je jezelf over 5 jaar?
Ik zie me over 5 jaar nog steeds samen met mijn vriend. Graag zou ik dan met hem dan samenwonen en eventueel al getrouwd zijn. Ook zie ik me over 5 jaar met wat meer werkzekerheid. Ik ben nu enkele maanden aan de slag als leerkracht en momenteel zit daar niet veel zekerheid in. Ik hoop ook dat ik dan nog altijd aan het bloggen ben!

Q&a #2 (1).png

Hoe ziet je droomvent uit?
Qua uiterlijk moet hij zeker en vast groter en breder zijn dan mij. Ik ben zelf niet de smalste qua gestel en ik zou het niet tof vinden moest ik samen zijn met een mager ventje. Qua innerlijk moet hij lief voor mij kunnen zijn. Hij mag me wat betuttelen maar ook niet overdreven. Humor vind ik ook wel belangrijk. Niet iedereen moet zijn grapjes grappig vinden, maar ik moet er mee kunnen lachen. En dat is zeker allemaal het geval bij mijn lief 😉 .

Waar word je ontzettend blij van? Wat maakt jou nou werkelijk gelukkig?
Ik denk dat ik gelukkig word van de kleine dingen in het leven. Samen er op uit zijn met mijn vriend, een verrassing krijgen van iemand, leerlingen die iets hebben bijgeleerd tijdens mijn les, de zon die schijnt, … Zulke dingen.

Wat vind je je beste blog?
Ik ben wel trots op de meeste blogs die ik schrijf maar ik merk dat mijn reisinterviews wel aanslaan bij het publiek. Ik vind het tof dat ik zulke samenwerkingen tot stand kan brengen.

Waar wil je ooit écht nog op vakantie gaan en waarom?
Ik zou doodgraag eens naar Zuid-Afrika, Nepal, Australië en New York gaan. Het zijn 4 plaatsen in 4 verschillende continenten die ik nog niet bezocht heb en het zou wel tof zijn als ik alle continenten heb bezocht in mijn leven. Daarnaast spreken die plaatsen me op één of andere manier wel aan. Ook zou ik graag eens alle hoofdsteden in Europa willen gezien hebben. Dit met dezelfde reden als de vorige 4 plaatsen. Het moet toch gaaf zijn als je alle hoofdsteden van Europa hebt bezocht. Dat is toch een mijlpaal?!

 

Heb je nog vragen voor mij en zou je graag je vraag zien verschijnen in mijn volgende Q&A? Stel ze dan zeker hieronder!

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

17 gedachten over “Q&A #2: Zo ziet mijn droomman er uit

 1. Wat leuk om zo wat meer over je te weten te komen en welke reizen je wilt gaan maken. Ik weet dat het Midden-Oosten je niet zo trekt, maar denk je dat je ooit nog eens de stoute schoenen aan gaat trekken? 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuk om je zo beter te leren kennen! Blijft altijd leuk die Q&A blogs. Ik ben wel heel benieuwd hoe je eerste samenwerking tot gang is gekomen..😊

  Geliked door 1 persoon

 3. Niet verkeerd nog je reiswensen!! Zuid-Afrika, Nepal, Australië en New York, fantastisch! New York ben ik een aantal keer geweest en kan ik je zeeeeker aanraden! Nepal staat al jaren op mijn lijstje en is er bij mij ook nog niet van gekomen.. Zou er ook graag snel heen gaan. Zuid-Afrika en Australie zullen ook ooit nog eens van de lijst afgevinkt moeten worden haha. Plezier met het plannen en uitvoeren!

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik vind zulke blogposts heel leuk om te lezen! Hier hou ik ook van grote beren van mannen, ik heb zo’n exemplaar van 1meter 92 lopen hier, hahaha :p Ik hou ook van de simpele dingen van het leven en buiten Nepal, wil ik nog dezelfde plaatsen bezoeken.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s