Deze producten heb ik in april opgebruikt

April was een maand waarin ik veel wisselde in producten en veel producten gebruikte die langer mee gaan dan een maand. Toch heb ik net zoals de afgelopen maanden enkele producten opgemaakt. De volgende producten gebruikte ik tijdens de maand april op.

  • Lippenbalsem van Yves Rocher

Deze maand gebruikt ik een lippenbalsem van Yves Rocher op, met de geur Macadamia. Hij is nog niet helemaal op, maar omdat ik hem had gebruikt toen ik zwaar verkouden was, verloor hij een beetje zijn verzorgend doel. Niettegenstaande werkt de lippenbalsem perfect. Deze lippenbalsem verzorgt perfecte je lippen. Zoals bij elke lippenbalsem is het gewoon niet aan te raden om hem verder te gebruiken nadat je hem gebruikte wanneer je erg ziek was. Ik kan de lippenbalsems van Yves Rocher zeker aanraden. De lippenbalsems kosten momenteel ongeveer €2 en vind ik qua prijs-kwaliteit zeker goed zitten. Uit ervaring weet ik dat sommige producten van Yves Rocher wat prijziger kunnen zijn, zonder korting. Vaak probeert men wel kortingen te geven op hun producten. De lippenbalsems kan je vinden op de site van Yves Rocher. De lippenbalsem met Macadamia is niet meer te koop op de site maar ik kan zeker de versie me vanille ook aanraden.

31500631_10215938153946042_7932813619438288896_n

  • Moringa Bath Bubble en Coconut Bath Bubble van The Body Shop

Deze maand begon voor mij met de paasvakantie. De ideale moment voor een paar daagjes weg. Samen met mijn vriend ging ik enkele dagen naar de zee. In Oostende kwamen we The Body Shop tegen, en zij die me al een beetje kennen, weten dat ik het niet kan weerstaan om er binnen te gaan. Ik kocht er twee bath bubbles, oftewel bath bombs of bruisbal. Deze kocht ik in de geuren Moringa en Coconut. Deze bruisbal heb ik al eens uitgetest en ik was er toen al fan van. Deze bruistabletten kosten €2, wat bijna niets is voor een bruisbal. Je kan zowel de Moringa Bath Bubble als de Coconut Bath Bubble vinden op de site van The Body Shop.

  • Diamond Gloss Care Shampoo & Conditioner van Nivea

Ook deze maand gebruikte ik de Diamond Gloss Care Shampoo en Conditioner van Nivea op. Ik ben nog steeds grote fan van deze producten. Zowel de shampoo als de conditioner kan je op bol.com vinden aan een voordelig prijsje!

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Beauty & parfum  mooi & gezond algemeen

In dit blogbericht wordt er gebruik gemaakt van affiliate links en banners. Lees zeker en vast even de disclaimer over affiliate links op de Over mij-pagina.

26 gedachten over “Deze producten heb ik in april opgebruikt

  1. Wat een leuk artikel. De shampoo van nivea lijkt me heerlijk. Ik hou van het thema “opgemaakt” die videos kijk ik ook vaak op You Tube.

    Geliked door 1 persoon

    1. Het is naar dat concept in het leven geroepen op mijn blog, gewoon om inspiratie te geven aan anderen! Het is zeker een fijne shampoo. Test hem zeker eens uit!

      Like

  2. Als ik een bad zou hebben zou ik zeker de bruisballen proberen. Heb van meerdere kanten vernomen dat ze echt heerlijk zijn.
    Afgezien daarvan probeer ik echt alleen aan te schaffen wat nodig is en ook op te maken. 🍀

    Geliked door 1 persoon

  3. Ooh wat zou ik die bruisballen graag testen, alleen hebben we geen bad meer😂. Verder ben ik nog steeds op zoek naar een goede voedende gezichtscrème vanwege mijn droge huid.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie