ICI Paris XL, Primark, NYX | Shoplog

Vorige week dinsdag ging ik een namiddagje shoppen in Antwerpen. Ik had van ICI Paris XL een kortingsbon voor mijn verjaardag gekregen, dus de ideale moment om daar eens langs te gaan. Meestal als ik ga shoppen doe ik dat in Mechelen, maar dinsdag was ik eens in Antwerpen dus ging ik ook eens langs bij Primark en NYX. Ben je benieuwd wat ik heb gekocht? Lees dan zeker mee!

Foto 13-06-18 13 06 35

ICI Paris XL

  • Ever Bloom Sakura Art Edition van Shisheido

Ik kocht een nieuwe parfum van Shisheido. Tijdens de maand mei gebruikte ik de parfum Ever Bloom van Shisheido op en ik vond het een zeer lekker geur. Ik ging op zoek naar dezelfde geur en merkte dat er van deze parfum ook een Sakura Art Edition was. Ook van deze geur was ik meteen fan dus ik koos deze. De flacon is qua net hetzelfde als de gewone editie. De Sakura Art Edition is onderaan afgewerkt met een zilverachtige kleur. Deze parfum kostte €73.90. Omdat ik een korting kreeg van €5, kostte deze parfum me nog €68.90.

Foto 13-06-18 13 11 27

Primark

  • Blauwe XXL T-shirt

Ik draag graag hele grote T-shirts om in te slapen. Bij Primark vond ik deze simpele blauwe mannent-shirt (te zien op bovenste foto). Weer een toffe slaapt-shirt. Deze kostte me €2.50.

  • Blauwe boxershorten

Als ik een kleedje draag, doe ik er voor het comfort graag boxershorten onder. Deze blauwe shorten kostten me €9.

Foto 13-06-18 13 07 50.jpg

  • Gewoven grijs mandje

Zoals jullie misschien al weten, schrijf ik elke maand een blogje over alle beautyproductjes die ik de afgelopen maand heb opgebruikt. De verpakkingen hou ik hier vaak van bij, om productfoto’s te kunnen maken. Dit mandje is superhandig om de verpakkingen bij te houden. Dit mandje kostte me €3.

  • Hydrating mist op basis van komkommer en aloë

Een verfrissende spray is in de zomermaanden altijd handig, zeker met de frisse geur van aloë en komkommer. Ook deze spray kocht ik voor €3.

  • Lippenbalsem op basis van Aloë

Ik heb vaak last van kapotte lippen, maar toch draag ik graag lippenstift dus ik een lippenbalsem altijd handig. Deze lippenbalsem kostte me €1.

foto-13-06-18-13-09-32.jpg

  • My perfect color Concealer Stick

Ik zoek al een tijdje naar de perfecte concealer, dus kocht ik deze concealer stick voor €1.50. Ik kocht om in de lichtste kleur, porcelain. Ik vrees wel dat deze nog te donker en te geel zal zijn.

foto-13-06-18-13-09-50.jpg

  • Skin Shot Sheet Masks

Ik kocht ook deze sheet masks. Ik koos voor de berry blast en minted masks. Deze kostte €2 per stuk.

Foto 13-06-18 13 10 05

NYX

  • Concealer pencil

Bij NYX werd ik geholpen naar de juiste kleur concealer. Ik koos daar voor de kleur Light Ivory en dit zou meer matchen met mijn huidskleur. Deze concealer kostte me €7.90.

foto-13-06-18-13-11-00.jpg

  • Slijpertje

Omdat ik nog geen slijper had voor make up in potloodvorm, kocht ik ook een slijper bij NYX. Deze kostte me €5.10.

foto-13-06-18-13-11-13.jpg

  • Micro Brow Pencil

Als laatste item kocht ik ook een wenkbrauwpotlood bij NYX. Deze is in de kleur Taupe. Het is de eerste keer dat ik dit koop, dus ik hoop dat het me ook snel lukt om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Dit potlood kost €10, 40.

foto-13-06-18-13-10-42.jpg

Wat vinden jullie van mijn aankopen?

Veel liefs,

Amelie

19 gedachten over “ICI Paris XL, Primark, NYX | Shoplog

  1. Oelalaaaaa Antwerpen staat nog op mijn lijstje om te bezoeken! Zelf ben ik ook fan van de NYX en Primark is hier laatst, in Tilburg, geopend! Gisteren daar even los gegaan… 🎀 De NYX concealer ga ik is naar kijken, thanks! Geniet van je lekkere parfum!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie