Hydrogel Gold Mask van Action | Review

Omdat mijn huid een goede verzorging nodig heeft, ging ik een tijdje geleden op zoek naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Hydrogel Gold Mask van Action. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Hydrogel Gold Mask van Action is er één van het merk Mascot Europe. Het masker zou kalmerend en verzachtend werken. Het masker zou ook bijdragen tot het herstel van een droge huid. Je kan het masker voor €0,99 vinden in de winkels van Action.

Hoe te gebruiken?

Verwijder het folie en breng het tweedelig masker aan op een schone, droge huid. Druk het masker goed aan. Laat het masker vervolgens 15 à 20 minuten zitten. Verwijder het masker en masseer het resterend serum in.

Werkt het masker?

Het Hydrogel Gold Mask van Action heeft werkelijk een gouden kleur. Het masker heeft een chemische geur.

Het masker bestaat uit twee delen; de bovenkant van het gezicht tot en met de neus en de onderkant van het gezicht rond de mond. Het masker heeft een gekke vorm. Zo lijkt de onderkant veel kleiner in vergelijking met de bovenkant. De bovenkant heeft grote oogopeningen en een groot voorhoofd. De opening voor de mond is net weer groot genoeg om rond mijn mond te passen. Het oppervlak van de kin is vrij klein.

Het masker is werkelijk een hydrogel masker en is dus glibberig qua textuur. De serum kan dus niet volledig in het masker dringen. Daardoor is het masker lastiger aan te brengen en leek het eerst van mijn gezicht af te glijden. Toch bleef het masker redelijk goed zitten.

Het masker geeft een prikkend gevoel en is voor mijn huid niet kalmerend. Ook voelt mijn huid na gebruik nog vrij droog aan. Wel voelt mijn huid relatief zacht aan.

Ik ben niet zo tevreden over het masker. Positief aan het masker vind ik dat mijn huid nadien zacht aanvoelt en dat het masker eens tof is om aan te brengen bij een girlsnight. Verder kan het masker me niet bekoren.

Je kan het masker voor €0,99 vinden in de winkels van Action.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Hydrogel Gold Mask van Action | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s