Skin Active Hydra Bomb Super hydraterend Tissue Masker + Glow Booster van Garnier | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Skin Active Hydra Bomb Super hydraterend Tissue Masker + Glow Booster van Garnier. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Skin Active Hydra Bomb Super hydraterend Tissue Masker + Glow Booster van Garnier zou je huid een hydratatieboost geven na slechts 15 minuten. Dit masker is verrijkt met hyaluronzuur en sakura, waardoor je huid een glow boost zou krijgen. Na 15 minuten zou de huid er gehydrateerd, stralender en egaler uitzien. Daarnaast zou de huid verzacht aanvoelen. Het masker zou geschikt zijn voor elke huid, zelfs een gevoelige huid. Dit masker is volledig te composteren. Je kan het Skin Active Hydra Bomb Super hydraterend Tissue Masker + Glow Booster van Garnier voor €3,59 hier op de site van Di Beauty terugvinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw het masker open en breng het aan op een gereinigd gezicht. Laat het masker aansluiten op de contouren van het gezicht. Laat het masker 15 minuten op het gezicht en verwijder het masker nadien. Masseer het overtollig product zachtjes in, gebruik het op je hals of verwijder het met een wattenschijfje.

Werkt het masker?

Het Skin Active Hydra Bomb Super hydraterend Tissue Masker + Glow Booster is een wit tissue masker. Het heeft een zoete en bloemige rozengeur.

Het tissue masker past vrij goed op mijn gezicht. De vlakken voor het voorhoofd, de kin, de neus en de wangen zijn niet te groot en niet te klein. De openingen voor de ogen, de neus en de mond komen niet helemaal overeen met mijn gezichtsverhoudingen.

Bij het aanbrengen is er veel serum aanwezig op het gezichtsmasker. Hierdoor voelt het heel frissend aan bij het aanbrengen en gedurende de 15 minuten dat het masker op moet blijven. De serum lekt niet.

Bij het verwijderen van het masker is er wel nog wat serum op mijn gezicht aanwezig maar is er ook wat serum in mijn huid getrokken. Ik moest er zeker met een wattenschijfje over gaan. Mijn huid voelt net na het verwijderen van het masker ook wel verfrist aan.

Nadien voelt mijn huid zeker gehydrateerd aan. Ook heeft mijn huid diezelfde dag nog een glans. Echt egaler en stralender wordt mijn huid niet van één keer dit masker te gebruiken.

Ik raad dit masker zeker aan als je een verfriste huid wilt aan de hand van een maskertje met een lekkere geur.

Je kan het Skin Active Hydra Bomb Super hydraterend Tissue Masker + Glow Booster van Garnier voor €3,59 hier op de site van Di Beauty terugvinden.

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

9 gedachten over “Skin Active Hydra Bomb Super hydraterend Tissue Masker + Glow Booster van Garnier | Review

    1. Goede vraag! Ik ben zeker wel fan van de merken Garnier en Nivea. Ook de maskers van Hema kunnen me vaak bekoren. Maar echt een favoriet? Daar moet ik even over nadenken!

      Like

  1. Maskertjes zijn altijd goed. Wel is het natuurlijk even uittesten, welke masker bij je past. Leuk dat je ze allemaal probeert. Een masker met een hydratieboost, lijkt mij ideaal. Daarom denk ik ook dat de: Skin active Hydra Bomb Super hydrateded Tissue masker en Glow booster van Garnier, bij me zouden passen. Serum gebruikte ik ook altijd bij bioderma.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s