Bristish Rose Fresh Plumping Mask van The Body Shop | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Bristish Rose Fresh Plumping Mask van The Body Shop. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Bristish Rose Fresh Plumping Mask van The Body Shop is een verkoelende gelmasker. Het masker is gemaakt van echte rozenblaadjes, rozenbottelolie en organische aloë vera. Rozenbottelolie zit vol met herstellende Omega 3 en 6, wat de huid te verstevigen. Aloë vera staat dan weer bekend om de milde, kalmerende en verzachtende effecten op de huid. In dit masker zijn geen parabenen, parrafine, silliconen of minerale oliën aanwezig. Daarnaast is het masker ook 100% veganistisch. Je kan dit masker voor €20 in de winkels of hier op de site van The Body Shop vinden.

Hoe te gebruiken?

Breng een egale laag aan op een schone huid. Laat het masker 5 à 10 minuten inwerken. Spoel nadien het masker af met lauw water. Dit masker mag dagelijks gebruikt worden.

Werkt het masker?

Het Bristish Rose Fresh Plumping masker heeft een licht zoete, maar ook frisse geur. Het masker heeft een licht oranje kleur, en is daarnaast ook zeer transparant bij het aanbrengen op het gezicht.

Het masker is een gelmasker en is makkelijk aan te brengen met je vingers of met een kwast. Doordat het wat lopend is, neem je niet te veel product op je vingers of op je kwast. Het masker is ook weer niet zo lopend dat het van je vingers of kwast blijft afdruipen. Ook blijft het masker goed op het gezicht zitten.

Het Bristish Rose Fresh Plumping masker is een vrij verfrissend masker. Ik heb het gevoel dat het masker mijn huid zeker wel kalmeert en verzacht. Ook heb ik wel het gevoel dat mijn huid door het masker iets verstevigd aanvoelt.

Het masker zit in een potje, waardoor je het masker zeker meerdere keren kan gebruiken.

Over het algemeen ben ik zeker heel tevreden over het masker. Het masker heeft effect op mijn huid. Daarnaast kan je het masker meerdere keren gebruiken. Dit doet de prijs van €20 meevallen.

Je kan dit masker voor €20 in de winkels of hier op de site van The Body Shop vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s