Milde porieverkleinende scrub met Rose Quartz + houtskool van Bioré | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele verzorgingsproducten die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik de Milde porieverkleinende scrub met Rose Quartz + Houtskool van Bioré. Ben je benieuwd naar deze scrub? Lees dan zeker even mee.

De Milde porieverkleinende scrub met Rose Quartz + Houtskool van Bioré zou de poriën exfoliëren en zuiveren. De Rose Quartz + Houtskool is de nieuwste lijn van Bioré. De scrib is verrijkt met natuurlijk houtskool, wat bekend staat om het vermogen om onzuiverheden uit de huid op te nemen en te verwijderen. Je kan deze scrub voor €9,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Eerst en vooral maak je jouw gezicht at. Verdeel de scrub over je handen en masseer de scrub over het hele gezicht. Na het in masseren spoel je dit af. Voor het beste resultaat gebruik je de scrub 2 à 3 keer per week.

Werkt de scrub?

Net zoals de Zuiverende Cleanser met Rose Quartz + Houtskool van Bioré, heeft deze scrub een licht roze kleur en is er een lichte glitter in de scrub aanwezig. In eerste instantie ruikt deze scrub naar rozen. Wanneer je de scrub in masseert, ruikt deze scrub naar munt.

De flacon van deze scrub is een tube waar je op moet duwen. Wanneer je de scrub wilt aanbrengen, kan je de scrub eerst makkelijk op je handen aanbrengen omdat de scrub niet te lopend is.

In de scrub is een licht korrel aanwezig. Hierdoor behandel je jouw gezicht op een zachte manier en gaat de huid niet vervellen. Toch zorgt deze lichte korrel samen met andere ingrediënten (zoals houtskool en menthol) ervoor dat vuil verwijdert wordt en dat onzuiverheden vermindert worden na enkele keren te gebruiken.

Over het algemeen ben ik tevreden over de scrub. Ik dacht wel dat onzuiverheden na één keer gebruiken al opvallend vermindert zouden zijn. Toch heeft de scrub na enkele keren gebruiken wel het gewenste effect.

Je kan deze scrub voor €9,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

DE BLOGPOST BEVAT EEN GEKREGEN PRODUCT.
Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Ik kreeg dit product wel opgestuurd van Bioré, maar er stond geen verplichting tegenover. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Milde porieverkleinende scrub met Rose Quartz + houtskool van Bioré | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s