Over mij

Hé, hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben blij dat ook jij op mijn blog eens een kijkje komt nemen.

Ik ben Amelie (25), woon in Mechelen en ben leerkracht Techniek in het secundair onderwijs. Naast mijn werk ben ik graag bezig met reizen, beauty, lifestyle en schrijven. Ook weet ik dat ik meer moet bezig zijn met mijn gezondheid. Graag deel ik mijn ervaringen rond lifestyle, beauty, reizen en gezondheid met jullie via deze blog.

Sommige mensen zullen me ook wel kennen van de blog Amelie travels. Deze blog is ondertussen jammer genoeg offline, maar alle artikels die op Amelie travels kwamen staan nu ook op Writings by Amelie! Ik merkte dat ik naast reizen ook wou schrijven over andere zaken die me raakten en interesseerden. Daarmee de grote verandering!

Mis dus zowel de oude als de nieuwe blogs niet! Ik upload elke zaterdag een reisinterview. Daarnaast komen er ook steeds nieuwe blogberichten en rubrieken online. Dit gebeurt vaak op zondag of op woensdag. Om 14:00 komen de meeste blogposts online.

Neem ook eens een kijkje bij My bucketlist. Zo kom je te weten welke steden, landen en eilanden ik zeker nog eens wil bezoeken!

Vergeet me ook niet te volgen op Facebook, Instagram en Twitter! Zo mis je zeker en vast niets over mijn blog.

Veel liefs,

Amelie

 

Disclaimer

Op mijn blog maak ik soms gebruik van affiliate links en banners. Dit wil zeggen dat ik je naar bepaalde sites vewijs. Wanneer jij het product zou kopen, ontvang ik van deze site een percentage van het bedrag (varieert van 3% tot 8%). Jij betaalt niet meer voor het product, je betaalt enkel en alleen de juiste prijs voor het product. Niet alle links die ik op mijn blog plaats zijn affiliate links. Ook deel ik soms links naar sites waarmee ik een samenwerking heb. Bij samenwerkingen kreeg ik spullen, shoptegoed of een bepaald bedrag. Ik deel deze sites en producten altijd om jullie te informeren en/of omdat ik dit product wil aanraden.

2 gedachten over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s