Deze boeken zou ik willen lezen | Februari 2019

Vorig jaar in februari stelde ik een lijstje op van boeken die ik zeker en vast nog eens wou lezen. Als ik eerlijk moet zijn, ben ik in 2 van de 5 boeken die ik wou lezen, beginnen lezen. Momenteel ben ik ‘Voor jou’ van Jojo Moyes aan het lezen en las ik al een deel van ‘Vele hemels boven de zevende’ van Griet Op de Beeck. Maar welke boeken wil ik dit jaar lezen? Aan welke boeken wil ik dit jaar begonnen zijn? Zijn het dezelfde boeken als vorig jaar? Lees zeker even mee.

  • ‘De edele kunst van not giving a fuck’ van Mark Manson

Net zoals vorig jaar zou ik graag het boek ‘De edele kunst van not giving a fuck’ van Mark Manson willen lezen. Ik heb er al zoveel goede dingen over gehoord dus ik ben zeker benieuwd naar dit boek. Het is een boek dat je anders leert omgaan met bepaalde situaties in je leven zoals tegenslagen. Je kan het boek hier vinden.

  • Boeken van Nicholas Sparks

Een tijdje terug las ‘De Bruiloft‘ van Nicholas Sparks. Het boek en de schrijfstijl van Nicholas Sparks beviel met goed (je kan het lezen in deze recensie). Denk maar aan ‘Lieve John‘ (vertaling van Dear John), Zie mij, Op het eerste gezicht, De keuze en De ontmoeting. Natuurlijk zijn er nog meer die ik wil lezen. Ik ben zeer benieuwd of die boeken mij ook bevallen.

foto 13-01-19 14 52 49

  • ‘De tatoeëerder van Auschwitz’ van Heather Morris

Ook van het boek ‘De tatoeëerder van Auschwitz’ van Heather Morris heb ik al positieve dingen gehoord, ook al is het grotendeels een triest verhaal. Het boek gaat over een man en een vrouw die elkaar ontmoeten in het concentratiekamp van Auschwitz. Het verhaal is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, m.a.w. het boek is het verhaal dat vertelt werd aan de auteur van het boek door de tatoeëerder van Auschwitz. Zelf ben ik niet echt een lezers dat altijd zou kiezen voor WO2-verhalen, maar ik vind het onderwerp wel interessant. Je kan het boek hier vinden.

de tatoeeerder.jpg

Welke boeken zou jij zeker nog willen lezen?

Veel liefs,

Amelie

Boeken algemeen

Advertentie

19 gedachten over “Deze boeken zou ik willen lezen | Februari 2019

  1. Het boek Normale mensen van Sally Rooney, daar hoor ik veel goeds over. Maar ik denk niet, dat ik de juiste doelgroep ben, want het is een “coming-of-age”-verhaal. Nou, wie weet, ik kan hem van iemand lenen.
    En ik las laatst over De Onsterfelijken van Chloe Benjamin met een boeiend thema: hoe leef je als je weet wanneer je sterft. Die ga ik echt lezen, beloofd (aan mezelf).

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s