Deze boeken zou ik willen lezen | Februari 2018 | Opgesomd

Onlangs vertelde ik jullie in een storytime waarom ik meer ben beginnen lezen. Ik vertelde onder andere dat ik het boek ‘Het meisje in de rode jas‘ van Kate Hamer uitlas en dat ik begon aan het boek ‘De bruiloft‘ van Nicholas Sparks begon te lezen. Ondertussen zit ik al ongeveer in de helft van dit laatste boek en heb ik al een lijstje met boeken die ik zeker nog zou willen lezen. Graag geef ik dit aan jullie mee en vertel ik waarom ik deze zo graag zou willen lezen.

  • ‘Voor jou’ van Jojo Moyes

‘Voor jou’ is geschreven door Jojo Moyes. Dit is de Nederlands versie van ‘Me before you’ en hier is reeds een film van uitgebracht. Dit boek heb ik een jaar geleden gekocht, maar zoals ik vertelde in de storytime, was ik er nog niet toegekomen om het te lezen. Ik heb de film gezien en ik ben benieuwd of het boek veel verschilt van de film.

Je kan zowel de paperback als het e-book vinden op bol.com. Ook kan je er de film vinden.

 

  • ‘Vele hemels boven de zevende’ van Griet Op De Beeck

‘Vele hemels boven de zevende’ is geschreven door Griet Op De Beeck. Graag lees ik boeken van Vlaamse of Nederlandse schrijvers omdat ik merk dat deze vaak natuurlijker overkomen. Over Griet Op De Beeck heb ik al vele goede zaken gehoord en de cover van dit boek spreekt me enorm aan. Ook dit boek is reeds verfilmd.

Je kan de paperback en het e-book vinden op bol.com.

 

  • ‘Elixer’ van Hilary Duff

Het boek ‘Elixer’ werd geschreven door de actrice, zangeres en schrijfster Hilary Duff. Dit boek werd me aangeraden door een medeblogster en ook ik ben er benieuwd naar. Hilary Duff ken ik voornamelijk als actrice en zangeres. Ik ben benieuwd of ze naast het talent voor acteren en zingen, ook het talent voor schrijven heeft. Het boek is vertaald van de Engelse versie Elixir.

Je kan de paperback vinden op bol.com.

 

  • ‘De edele kunst van not giving a fuck’ van Mark Manson

‘De edele kunst van not giving a fuck’ is geschreven door Mark Manson. In het boek geeft Mark Manson zijn tegendraadse aanpak voor een goed leven weer. Zo vertelt hij hoe je kan tegenslagen en tekortkomingen in je leven door grappige verhalen. Het is een soort boek dat ik normaal gezien niet zou lezen. Toch doet de grappige titel en de uitleg op bol.com me overtuigen om het boek wel eens te lezen.

Je kan de paperback en het e-book vinden op bol.com.

 

  • ‘On top’ van Anna Nooshin

Het boek ‘On top’ werd geschreven door Anna Nooshin, voornamelijk bij het Vlaamse publiek bekend van haar gelijknamig YouTubekanaal. In april 2015 schreef ze dit boek en ik ben wel eens benieuwd naar de dame achter de video’s. Ik kijk haar video’s af en toe dus haar hele leven ken ik niet, bij wijze van spreke.

Je kan zowel de hardcover als het e-book vinden op bol.com.

 

Een vraag aan jullie: Welke boeken staan er momenteel op jullie lijstje? 

Veel liefs,

Amelie

Disclaimer: In dit blogbericht maak ik gebruik van affiliate links. Lees mijn uitgebreidere uitleg op de pagina ‘Over mij‘.

 

Boeken algemeen Boeken algemeen

Advertentie

31 gedachten over “Deze boeken zou ik willen lezen | Februari 2018 | Opgesomd

  1. De 2 laatste heb ik net toegevoegd op mijn lijstje :)) Miracle morning ben ik nu aan het lezen & ook smart sleep wil ik deze maand nog lezen. Daarnaast moet ik ook nog een paar boeken voor school lezen. Als ik dan nog tijd heb, lees ik met plezier “le pouvoir du moment présent”

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s