Deze producten heb ik in januari opgebruikt

Net zoals vorige maanden (november en december) ga ik de producten weergeven dat ik in januari heb opgebruikt. Ook deze maand heb ik enkele beautyproducten opgebruikt. Daarnaast heb ik ook enkele andere producten opgebruikt. Lees zeker mee als je wilt weten wat ik van mijn opgebruikte producten vind!

  • Diamond Gloss Care Shampoo & Conditioner van Nivea

Deze shampoo en conditioner van Nivea kocht ik bij Kruidvat en vond ik heel goed bij mijn haar passen. De shampoo is enkele wasbeurten voor de conditioner op maar dit heb ik altijd voor. Ik kan deze shampoo en conditioner zeker en vast aanraden als je haar wat meer verzorging en glans nodig heeft! De shampoo is ook te koop op bol.com.

 

 

  • The Ritual of Dao 24h antiperspirant spray van Rituals

Deze deodorant kreeg ik ooit eens in een cadeaupakket. In november maakte ik de scrub van dit cadeaupakket op. Deze maand geraakte ook de deo op (niet dat ik niet veel deo gebruik, maar ik vond het zonde van de geur om het zo snel op te doen). In het flesje zit 50 ml. Deze producten komen uit de lijn The Ritual of Dao. Nog steeds doet de geur me denken aan de natuur als het net geregend heeft met een zoete toets. Zowel de deodorant als de scrub kwamen volgens mij uit dit cadeaupakket van €19,50. De deo is apart te koop op bol.com.

 

 

  • Honey Touch rich & nourishing body cream van Rituals

Naast de deo maakte ik ook een body cream van Rituals op. Deze komt uit de lijn Honey Touch. Deze zou naar Indian Rose en Himalaya Honey ruiken, maar heeft voor mij voornamelijk een aangename zoete geur. Zoals men op de verpakking meedeelt, voedt deze body cream heel erg. Ik gebruik het vaak voor de droge huid! Je kan hem vinden op de site van Rituals.

 

 

  • Early-Harvest Rasberry Shower Gel van The Body Shop

Deze douchegel met frambozengeur kocht ik op Black Friday bij The Body Shop. Net zoals de body cream van Rituals heeft deze douchegel een aangename zoet geur waar ik wel fan van ben.

 

 

  • Moringa Bath Bubble van The Body Shop

Deze maand gebruikt ik ook nog eens een bath bomb van The Body Shop. Deze in de geur moringa. Dit is ook een zoete geur, maar eerder richting een vanillegeur. Deze bath bombs kosten maar €2.

 

 

  • Enkele kaarsen (o.a. van H&M)

Deze maand gebruikte ik ook enkele kaarsen op. Zo gebruikte ik de grote kaars van H&M Home op die ik kocht op Black Friday. Ook gebruikte ik de twee kaarsen in de vorm van een Eiffeltoren op, die ik kreeg van Isabelle, de schrijfster van By Isabelle.

 

 

Een vraagje aan jullie: Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

 

 

Beauty & parfum  mooi & gezond algemeen

In dit blogbericht wordt er gebruik gemaakt van affiliate links en banners. Lees zeker en vast even de disclaimer over affiliate links op de Over mij-pagina.
Advertentie

30 gedachten over “Deze producten heb ik in januari opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s