Deze 4 dingen wil ik deze zomer doen

Voor de schoolgaande jeugd is de zomervakantie in aantocht. Ook voor mij dus, want ik werk als leerkracht in het secundair onderwijs. Deze zomer wil ik zeker niet op mijn gat zitten. Deze zomer wil ik enkele dingen bereiken, en dat vertel ik allemaal in dit blogbericht.

 • Steden in België en Nederland bezoeken

Eerlijk gezegd ken ik de steden in België nog niet zo goed, en zeker niet in Nederland. Ik zou graag ons landje en ons buurland eens beter leren kennen. Dit kunnen Gent, Brugge, Brussel, Amsterdam, Rotterdam, maar ook vele andere steden zijn!

 • (Theoretisch) Rijbewijs halen

Enkele jaren geleden behaalde ik mijn theoretisch rijbewijs via de middelbare school, maar eigenlijk was mijn rijbewijs niet mijn prioriteit. Ondertussen is dit theoretisch rijbewijs al verlopen. Ik merk dat dit wel meer mijn prioriteit is geworden sinds ik aan het werken ben. Als ik alleen ga wonen, wil ik voor veel dingen niet afhankelijk zijn van mijn vriend (denk maar aan boodschappen doen). Ik ga dus moeite doen voor mijn (theoretisch) rijbewijs.

 • Op zoek naar een job

Natuurlijk ga ik terug op zoek naar een job. Ik ben leerkracht secundair onderwijs van opleiding en in het onderwijs is het moeilijk om vast werk te vinden. Het is dus elke zomer zoeken naar een nieuwe job.

 • Bloggen

Mijn blog bestaat ongeveer een jaar en ik wil hier met heel veel plezier aan verder werken. Zo wil ik verder werken aan nieuwe content. Zo wil ik me terug wat meer focussen op het reisgedeelte. Dit hangt natuurlijk heel hard samen met het eerste puntje. Ik hoop dat ik met mijn blog mensen kan inspireren, met verschillende onderwerpen. Dit zijn zoals jullie weten Lifestyle, Beauty, Travel en Food!

Wat zijn jullie plannen voor deze zomer?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

19 gedachten over “Deze 4 dingen wil ik deze zomer doen

  1. Ik ben ooit met de middelbare school al naar Brugge gegaan maar hebben maar een deel van de stad gedaan op een halve dag! Dus bij mij staat deze stad er ook op! Gent wil ik ook heel graag doen.

   Like

 1. Ik ben ongeveer een decennium ouder dan jou en ben volop bezig met het oefenen voor mijn praktijkrijexamen. Als ik dat kan op mijn “rijpe” (ahum kuch hum) leeftijd, dan moet dat jou zeker ook lukken. Gaan met die banaan!

  Like

 2. Wat een goede zomervoornemens!

  Deze zomer wil/ga ik voor het eerst in jaren op vakantie, dus dat was een groot voornemen. Verder wil ik aan mijn blog bouwen, een aantal boeken lezen. En hopelijk wat sparen voor de volgende zomer 😉

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuke plannen! Toerist in eigen land kan heel leuk zijn heb ik zelf ervaren. Zo ben ik een keer naar Groningen geweest en heb daar overnacht! Zo’n mooie en gezellige stad! Hen echt genoten! Alvast een fijne zomer!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s