Deze boeken zou ik willen lezen | Maart 2020

De afgelopen jaren stelde ik in de maand februari een lijstje op met boeken die ik graag zou willen lezen. Net als de afgelopen jaren wil ik ook dit jaar enkele boeken lezen. Sommige boeken staan nog steeds op mijn lijstje omdat ik er niet aan toe ben gekomen. Sommige boeken heb ik dan weer afgelopen jaar al gelezen. Ook voeg ik enkele boeken aan mijn lijstje toe omdat ik er wel nieuwsgierig naar ben. Ben je benieuwd welke boeken er dit jaar op mijn te lezen lijstje staan? Lees dan zeker even deze blogpost mee.

 • ‘Je doet het toch wel gratis?’ van Mascha Feoktistova en Max de Vries

Sinds enkele jaren volg ik Mascha Feoktistova via haar YouTubekanalen Beautygloss en Vloggloss. In november 2019 bracht ze, samen met haar manager, het boek ‘Je doet het toch wel gratis?’ uit. Dit boek gaat over Influencer Marketing en hoe je dit als professional aan kan pakken. Stiekem werd ik door haar beïnvloed en kocht ik het boek. Graag zou ik het boek dus ook uitlezen. Je kan het boek voor €22.50 hier op bol.com vinden.

'Je doet het toch wel gratis?' van Mascha Feoktistova en Max de Vries

 • ‘De tatoeëerder van Auschwitz’ van Heather Morris

Het boek ‘De tatoeëerder van Auschwitz’ van Heather Morris stond vorig jaar ook al op mijn lijstje (lees hier: Deze boeken zou ik willen lezen | Februari 2019).  Ik ben nog steeds zeer benieuwd naar dit boek omdat het door heel veel mensen wordt aangeprezen. Je kan dit boek voor €19,99 hier op bol.com vinden.

 • ‘Leven zonder stress’ van Patrick Kicken

Omdat ik iemand ben dat soms wel stress ervaar, ben ik zeer benieuwd naar het boek ‘Leven zonder stress’. Dit boek is geschreven door de Nederlandse radiomaker Patrick Kicken. Zelf ben ik niet afkomstig uit Nederland, dus ik de schrijver van het boek niet. Toch ben ik zeer benieuwd naar zijn ervaringen bij het ervaren van stress. Je kan dit boek voor €21,99 hier op bol.com vinden.

'Leven zonder stress' van Patrick Kicken

 • ‘Nachtvlinder’ van Teske de Schepper

Ook bij het kopen van dit boek heb ik me laten beïnvloeden door YouTuber. Het boek ‘Nachtvlinder’ is een poëziebundel van Teske de Schepper. Ook Teske volg ik op YouTube, maar nog niet zo lang als dat ik Mascha Feoktistova volg. Teske is 24 jaar oud en maakt al 10 jaar filmpjes op YouTube. Dit heeft haar gevormd tot de persoon die ze nu is. Het opgroeien op het internet brengt veel gedachtes en gevoelens met zich mee. Deze gedachtes en gevoelens bundelde ze in dit boek aan de hand van zelfgeschreven gedichten en hersenspinsels. Ik ben hier zeer benieuwd naar omdat het de eerste keer is dat ik een poëziebundel kocht. Je kan dit boek voor €15,99 hier op bol.com vinden.

'Nachtvlinder' van Teske de Schepper

 • ‘Alles is fucked’ van Mark Manson

Laatst las ik het zelfhulpboek ‘De edele kunst van not giving a Fuck’ van Mark Manson. Dit boek viel mij persoonlijk heel erg mee. Dit maakt nieuwsgierig naar zijn tweede boek ‘Alles is fucked’. In dit boek hoop ik dat de schrijver een ruimere blik geeft op wat hij schreef in zijn eerste boek. Je kan dit boek voor €20,99 hier op bol.com vinden.

 • ‘De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt’ van Haemin Sunim

Het boek ‘De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt’ is geschreven door Haemin Sunim. De schrijver geeft in dit boek zijn manier om rust te vinden in onze drukke maatschappij weer. Zijn manier om rust te vinden in deze drukke wereld is gebaseerd op het boeddhisme. Naast het onderwerp, trok ook de kaft van het boek mijn aandacht. Ik ben zeer nieuwsgierig naar dit boek. Je kan dit boek voor €15,99 hier op bol.com vinden.

'De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt' van Haemin Sunim

 • ‘Sommige meisjes houden niet van roze’ van Christina de Witte

Wie het tijdschrift Flair leest, heeft ooit wel eens een cartoon van Chrostin voorbij zijn komen. Chrostin is het cartoonfiguurtje van Christina de Witte, een Mechelse illustrator en cartoonist. Haar cartoons heeft ze gebundeld in haar boek ‘Sommige meisjes houden niet van roze’. Deze cartoons gaan over vrienden, verliefdheid, sociale media, zelfbeeld, een veranderend lichaam, … . Ze behandeld in haar cartoons dus alles waar een jongvolwassene zich mee bezighoudt. Dit maakt me erg nieuwsgierig naar dit boek. Je kan dit boek voor €20 hier op bol.com vinden.

Welke boeken staan er op jouw lijstje? Las jij al één van bovenstaande boeken?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.

BoekenBoeken

Advertentie

17 gedachten over “Deze boeken zou ik willen lezen | Maart 2020

 1. “Moet” die van Mascha ook nog steeds lezen echter de slechte recensies en de wisselende berichten houden mij nog tegen. Mensen die het kritisch bekeken en duizenden spellingsfouten vonden. Nou heb ik die vaak niet per se door, maar als het er zoveel zijn moet je het zelf haast ook wel gaan door hebben.. Leuke lijst wel!

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik ben er al aan begonnen, en over het algemeen leest het boek vrij vlot. Ben nog niet zo heel ver, dus de fouten zijn me nog niet opgevallen. Ik zag de minder goede recensies ook al voorbij komen. Daarin las ik dat het vooral aan die spelfouten lag. Dit wilt niet zeggen dat men er geen tips kan uithalen of niets uit kan leren. Daarom ben ik, net zoals jou nog benieuwd.
   Las jij één van de andere boeken al?

   Geliked door 1 persoon

   1. Dat is zeker waar! Als je daar door heen kunt lezen dan is er natuurlijk eigenlijk niets aan de hand! Nee heb nog niets gelezen, wel ook heel erg benieuwd naar een leven zonder stress!

    Geliked door 1 persoon

   2. Ben ik nu momenteel in bezig waardoor ik ‘Je doet het toch wel gratis?’ even aan de kant heb gezet. Binnenkort schrijf ik er een gastblog op een andere blog over!

    Like

   1. Toen ik begon (iets meer dan een jaar geleden) heb ik De Kleine Bloggen voor Dummies helemaal doorgenomen. Daar heb ik veel uit geleerd. Onlangs heb ik nog De Kleine SEO voor Dummies geprobeerd, maar die vond ik beduidend minder. Verder zijn er natuurlijk boeken over teksten schrijven en grammatica. In verband met de zin is dan een fijne, daarin wordt alle Nederlandse grammatica uitgebreid besproken.

    Like

 2. De tattoeerder van Auschwitz kan ik zeker aanraden. Ik heb het boek zelf gelezen nadat ik een bezoek heb gebracht aan Auschwitz, erg indrukwekkend!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s