Urban Skin Detox 10 Minutes Tissue Mask van Nivea | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Urban Skin Detox 10 minutes Tissue Mask van Nivea. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Urban Skin Detox 10 minutes Tissue Mask van Nivea is verrijkt met Groene Thee en Houtskool. Het masker zou de huid detoxen door de effecten van omliggende stressfactoren te verminderen. Daarnaast zou het masker vuil verwijderen en zou het zorgen voor een matte en schone huid. Ook zou het masker de huid ontspannen en verfrissen. Je kan het masker voor €2,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw het masker open. Breng de zwarte zijde aan op je huid met de witte beschermlaag langs buiten. Strijk het masker glad voor contact met je huid. Verwijder voorzichtig de witte beschermlaag en pas de randen van het masker aan de vorm van je gezicht aan. Laat het gezichtsmasker 10 minuten liggen. Verwijder het masker langzaam van de randen. Gebruik een wattenschijfje om het overtollig serum te verwijderen.

Werkt het masker?

Het Urban Skin Detox 10 minutes Tissue masker heeft werkelijk een zwarte kleur. Daarnaast heeft het masker een frisse geur met een heel lichte geur van houtskool. Deze houtskoolgeur valt niet op.

Qua vorm past het masker niet helemaal op mijn gezicht. Het masker heeft een groot oppervlak voor het voorhoofd, de neus en de bovenlip. Het deel op de wangen en de kin is dan weer net iets kleiner voor mijn gezicht. Wel heeft het masker correcte openingen voor de neus en de mond.

De witte beschermlaag is makkelijk te verwijderen. Toch vind ik deze beschermlaag overbodig.

Het masker verfrist en ontspant mijn huid zeker en vast wel. Het zorgt er ook voor dat ik een schone huid heb. Ook ben ik overtuigd dat het masker bijdraagt aan een matte huid. Toch denk ik niet dat dit masker de enige reden is waarom ik een mattere huid heb. Het masker verwijdert zeker oppervlakkig vuil, maar gaat niet diep reinigen omdat het maar een sheet mask is.

Over het algemeen ben ik wel tevreden over het masker.

Je kan het masker voor €2,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.

Advertentie

Een gedachte over “Urban Skin Detox 10 Minutes Tissue Mask van Nivea | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s