Gold Metallic Sheet Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Gold Metallic Sheet Mask van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Gold Metallic Sheet Mask van Hema is verrijkt met theeboom- en komkommerextract. Het masker zou de huid hydrateren en egaliseren. Je kan dit masker voor €2,95 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw het gezichtsmasker voorzichtig uit en breng het op de schone huid aan. Laat 10 minuten inwerken, verwijder het masker en masseer de resterende serum in de huid. Afspoelen is niet nodig.

Werkt het masker?

Het Gold Metallic Sheet Mask is werkelijk een goudkleurig masker. Het masker heeft enkel langs de buitenkant een gouden kleur. Het masker heeft een frisse geur.

Qua vorm past het masker redelijk goed op mijn gezicht. Toch bedekt het masker mijn wangen niet volledig. Ook heeft het masker kleine mond- en oogopeningen.

Het masker geeft een verfrissend gevoel waardoor het masker hydraterend lijkt. Ik heb niet het gevoel dat het masker mijn huid egaliseert.

Als je op zoek bent naar een verfrissend masker dat tof lijkt tijdens een vriendinnen-verwendag, kan ik het masker zeker aanraden.

Je kan dit masker voor €2,95 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Gold Metallic Sheet Mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s