De producten heb ik in maart opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand maart. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Ultra Doux Kamille Shampoo & Conditioner van Garnier

Deze maand gebruikte ik een shampoo en een conditioner van Garnier op. Deze shampoo en conditioner komen uit de lijn Ultra Doux en hebben een kamillegeur. De shampoo en conditioner zijn bestemd voor blond haar. De shampoo zou glans geven, verhelderen en verzachten. Ook de conditioner zou verhelderen en verzacht, maar daarnaast zou deze ook ontwarren. Ik had het gevoel dat de conditioner mijn haar niet voldoende ontwart. Wel heb ik het gevoel dat mijn haar zacht is en een glans heeft. Je kan deze shampoo voor €3,39 hier op de site van Kruidvat vinden. Je kan deze conditioner voor €3,39 hier op de site van Kruidvat vinden.

Ultra Doux Kamille Shampoo & Conditioner van Garnier

  • Hart van het Dennenwoud Bath Bomb van Yves Rocher

Deze maand gebruikte ik ook een Bath Bomb van Yves Rocher op. Deze Bath Bomb heeft een zoete dennengeur en kreeg ik voor kerst. Deze Bath Bomb komt dus uit de kerstcollectie en is niet meer te verkrijgen op de website van Yves Rocher. Wel kan je nog enkele andere producten uit deze lijn hier op de site van Yves Rocher verkrijgen.

Hart van het Dennenwoud Bath Bomb van Yves Rocher

  • Pink Molecule 090.09 Parfum van Zarkoperfume

Deze maand gebruikte ik ook een klein flesje parfum van Zarkoperfume op. Dit klein flesje kreeg ik ooit een Goodiebox en heeft de geur Pink Molecule 090.09. Het is een frisse, maar ook zoet geur. Je kan een grotere versie van deze parfum voor €97,23 hier op bol.com vinden.

Pink Molecule 090.09 Parfum van Zarkoperfume

  • 100% Cotton Wattenschijfjes van Kruidvat

Deze maand gebruikte ik ook een pak wattenschijfjes (80 stuks) van Kruidvat op. Je kan deze wattenschijf voor €0,99 hier op de site van Kruidvat vinden.

100% Cotton Wattenschijfjes van Kruidvat

  • 123 Tandpasta van Oral B

Deze maand gebruikte ik ook een tube tandpasta van Oral B op. Deze tandpasta heeft een frisse muntsmaak en geeft je mond een fris gevoel. Deze tandpasta kan je hier via bol.com vinden.

123 Tandpasta van Oral B

  • Enkele maskertjes:

Ook deze maand gebruikte ik enkele maskertjes op. Voor wie mijn blog volgt, weet dat er vaak reviews van maskers online komen en dus heb ik er ook enkele opgebruikt. Het zijn de volgenden:

  1. Urban Skin Detox 10 minutes Tissue Mask van Nivea: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan het masker voor €2,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.
  2. Gold Metallic Sheet Mask van Hema: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €2,95 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.
  3. Urban Skin Hyaluron + Hydration 10 Minutes Tissue Mask van Nivea: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €2,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com of hema.be. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s