Time Control Firming Radiant Mud Mask van -417 | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Time Control Firming Radiant Mud Mask van -417. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Time Control Firming Radiant Mud Mask van -417 is een exfoliërend en voedend moddermasker op basis modder uit de Dode Zee. Het masker zou de huid diep reinigen; het zou de overtollige olie en alle sporen van onzuiverheden absorberen, terwijl het de dode huidcellen exfolieert en de huid voedt. Je kan dit masker hier op de site van -417 vinden.

Hoe te gebruiken?

Breng aan op een schone huid. Vermijd hierbij de zones rond de ogen. Laat het masker 7 à 10 minuten inwerken. Spoel nadien af met lauwwarm water.

Werkt het masker?

Het masker heeft een lichtblauwe kleur en heeft een frisse geur.

Qua textuur lijkt dit moddermasker op een kleimasker. Het is een vrij zacht maar ook stevig masker dat makkelijk aan te brengen is op het gezicht.

Wanneer het masker is aangebracht op de huid, geeft het een verfrissend gevoel.

Het masker is makkelijk te verwijderen met een washandje en lauwwarm water voor een moddermasker te zijn.

Na gebruik voelt mijn huid niet vettig aan. Naar mijn gevoel zijn de onzuiverheden ook geminderd maar zeker niet verdwenen.

Over het algemeen ben ik tevreden over dit masker. Het voelt fris aan, het brengt makkelijk aan en is ook makkelijk te verwijderen en heeft zeker effect op mijn huid.

Je kan dit masker hier op de site van -417 vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s