Instant Anti Age Rewind Eraser Concealer van Maybelline | Review

De laatste tijd durf ik al eens met make up te spelen. Omdat ik mijn wallen en roodheden wil wegwerken wanneer ik make up draag, zocht ik naar een goede concealer. De Instant Anti Age Rewind Eraser Concealer van Maybelline wordt door velen aangeraden. Deze week testte ook ik deze concealer uit. Ben je benieuwd naar deze concealer? Lees dan zeker even mee.

De Instant Anti Age Rewind Eraser Concealer van Maybelline zou een zeer dekkende concealer zijn die oneffenheden en wallen bedekt. De concealer is verrijkt met Gojibes extract voor hydratatie en Haloxyl wat donkere kringen onder de ogen neutraliseert. In de tube is een applicatiespons ingebouwd. Ik kocht de concealer in de kleur 03 Fair. Je kan deze concealer in de kleur 03 Fair voor €13,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden. Je kan deze concealer ook hier op bol.com vinden.

Instant Anti Age Rewind Eraser Concealer van Maybelline

Hoe te gebruiken?

Doordat de Maybelline concealer een ingebouwde applicatiespons heeft, heb je alles wat je nodig hebt om het product aan te brengen. Draai aan de paarse ring aan de bovenkant van het flesje om de vloeistof in het applicatiesponsje te krijgen. Bij het eerste gebruik is het belangrijk dat je de ring een aantal keer draait om de lucht uit het pompje te halen en vloeistof naar boven te draaien.

Dep met de vingers of een make-upspons na voor een egale dekking.

Instant Anti Age Rewind Eraser Concealer van MaybellineInstant Anti Age Rewind Eraser Concealer van MaybellineP1090954Instant Anti Age Rewind Eraser Concealer van Maybelline

Werkt de concealer?

Het draaien met de tube van de concealer gaat redelijk vlot. De concealer loopt zeker niet uit het sponsje wanneer je net gedraaid hebt. Het komt er voorzichtig en stelsel matig uit.

De concealer is een vloeibare concealer. Bij het aanbrengen met de applicator moet je wel oppassen dat je niet te veel op één plek aanbrengt. Toch kan je het nog makkelijk verder verspreiden (bvb. wanneer je het onder je ogen aanbrengt). Wanneer je het net onder je ogen hebt aangebracht, hoef je niet nog eens te draaien om de concealer op oneffenheden aan te brengen.

Instant Anti Age Rewind Eraser Concealer van MaybellineInstant Anti Age Rewind Eraser Concealer van MaybellineInstant Anti Age Rewind Eraser Concealer van Maybelline

De concealer heeft een goede dekking. Toch merkte ik dat de concealer bij het aanbrengen soms in wat lijntjes trok. Toch was het goed te corrigeren. Doordat de concealer vloeibaar is, oogt mijn huid niet super droog. Dat is zeer positief.

Ik ben zeer tevreden over deze concealer. Ik ga hem vaker gebruiken!

Je kan deze concealer in de kleur 03 Fair voor €13,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden. Je kan deze concealer ook hier op bol.com vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de sites bol.com Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Instant Anti Age Rewind Eraser Concealer van Maybelline | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s