Urban Skin Hyaluron + Hydration 10 Minutes Tissue Mask van Nivea | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Urban Skin Hyaluron + Hydration 10 Minutes Tissue Mask van Nivea. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Urban Skin Hyaluron + Hydration 10 Minutes Tissue Mask van Nivea is een masker verrijkt met Hyaluronzuur en Aloë Vera. Het masker zou de huid intensieve hydratatie geven en zou tekenen van droge huid verminderen. Daarnaast zou het masker de huid verzachten, verfrissen en gladder maken. Je kan dit masker voor €2,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw het masker open. Breng de witte zijde aan op je huid, met de blauwe beschermlaag aan de buitenkant. Strijk het masker glad voor contact met je huid. Verwijder voorzichtig de blauwe beschermfilm en pas de randen van het masker aan de vorm van je gezicht aan. Laat het gezichtsmasker 10 minuten liggen. Verwijder het masker langzaam van de randen. Masseer overtollig serum zachtjes in je huid of gebruik een wattenschijfje om het te verwijderen.

Werkt het masker?

Het Urban Skin Hyaluron + Hydration 10 Minutes Tissue Mask is een wit masker, beschermt met een blauw masker. Dit blauw masker is naar mijn mening overbodig en daarnaast ook moeilijk te verwijderen. Het masker heeft een frisse geur met een licht chemische ondertoon. Toch valt de chemische ondertoon niet op.

Qua vorm past het masker niet helemaal op mijn gezicht. Het masker heeft een groot oppervlak voor het voorhoofd, de neus en de bovenlip. Het deel op de wangen en de kin is dan weer net iets kleiner voor mijn gezicht. Wel heeft het masker correcte openingen voor de neus en de mond.

Ik heb het gevoel dat het masker zeker en vast mijn huid verfrist, verzacht en gladder maakt. Hierdoor voelt het gehydrateerd aan. Ook heb ik het gevoel dat het masker droge plekjes op mijn huid iets minder droog maakt.

Over het algemeen ben ik tevreden over het masker. Toch is het een masker zoals er zoveel gezichtsmaskers bestaan.

Je kan dit masker voor €2,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Urban Skin Hyaluron + Hydration 10 Minutes Tissue Mask van Nivea | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s