Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask van The Body Shop | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask van The Body Shop. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask is een kleimasker geïnspireerd door oude Ayurvedische tradities en gemaakt van bamboehoutskool, groene theebladeren en biologische tea tree-olie. De bamboehoutskool zou onzuiverheden ontrekken, de groene theeblaadjes zouden dode huidcellen verwijderen en tea tree-olie zou zorgen voor een gezonder ogende huid. Het masker zou een tintelend kleimasker zijn. Het masker is 100% vegan. Je kan dit masker voor €20 in de winkels of hier op de site van The Body Shop vinden.

Hoe te gebruiken?

Breng een gelijkmatige laag van het masker aan met je vinger of met een kwast voor maskers op de gereinigde huid. Laat hierbij de huid rond de ogen en de mond vrij. Breng eventueel ook aan op je hals en decolleté. Laat het masker 5 à 10 minuten inwerken. Spoel nadien af met warm water en een washandje. Maak hierbij ronddraaiende bewegingen om je huid zachtjes te scrubben. Gebruik het masker 2 tot 3 keer per week.

Werkt het masker?

Het masker heeft een bruine modderkleur. De kleur wordt lichter naarmate het masker opdroogt. Het masker heeft een frisse geur die lijkt op eucalyptus. Er zit ook een licht zoete toets in.

Het masker lijkt qua textuur ook op modder. In het masker zijn ook scrubkorrels aanwezig.

Wanneer je het masker op hebt, tintelt het masker effectief. Persoonlijk vind ik dit een heerlijk gevoel, maar ik snap ook dat niet iedereen dit fijn vindt. Daarnaast geeft het masker mijn gezicht ook een zeer fris gevoel wanneer ik het masker op mijn gezicht heb.

Met een washandje of onder de douche is het masker makkelijk te verwijderen.

Onzuiverheden en mee-eters lijken na gebruik van het masker verdwenen. Ook heb ik het gevoel dat dode huidcellen verdwenen zijn. Mijn huid oogt over het algemeen ook net iets gezonder.

Ik ben zeer tevreden over dit masker. Hoewel het masker €20, kan je het masker meerdere keren gebruiken en heeft het effect op mijn huid. Ik kan het masker aanraden.

Je kan dit masker voor €20 in de winkels of hier op de site van The Body Shop vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

4 gedachten over “Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask van The Body Shop | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s