BC Oil Miracle Finishing Treatment van Schwarzkopf | Review

De laatste tijd ben ik wat meer bezig met de verzorging van mijn haar. Ik ben op zoek naar de juiste shampoos en conditioners die perfect bij mijn haar passen. Ook haaroliën zouden mijn haar kunnen verzorgen maar ik durfde nooit één kopen want ik wist niet waar ik moest beginnen en welke keuze ik hierin had. Begin dit jaar werd ik gecontacteerd door Haarspullen.nl. Zij bieden alles aan wat met haar te maken heeft. Dit gaat van stijl- en krultangen tot shampoos, conditioners en haaroliën.

Op de site Haarspullen.nl mocht ik op zoek gaan naar een product naar keuze. Mijn keuze was snel gemaakt; ik wou zeker eens een haarolie testen. Op hun site kan je makkelijk op zoek gaan naar de categorie van producten die je nodig hebt. Ik klikte verder naar “Haarolie”. Daar vond ik verschillende merken, maar het product dat bij mij in het oog sprong was de BC Oil Miracle Finishing Treatment van Schwarzkopf. Dit eerst en vooral door het mooie flesje maar ook door zijn ideale werking ten opzichte van mijn haar.

De BC Oil Miracle Finishing Treatment van Schwarzkopf is ideaal voor normaal tot dik haar. Ik heb wel een hele bos haar dus dat lijkt al perfect. De olie is gemaakt op basis van arganolie. Het zou je haar een stralende glans en zachtheid geven zonder het haar zwaar te maken. Daarnaast zou de olie extra voedend zijn en een anti-pluis werking hebben, doordat de formule verdampt en een ultrafijn laagje achterlaat.

 

Net zoals op de verpakking beschreven staat, breng ik een zeer kleine hoeveelheid aan op handdoekdroog haar. Ik breng een druppeltje aan ter grootte van mij vingertop. Voor het aanbrengen, verdeel ik het over beide handen en doorkam ik de punten van mijn haar met mijn ingevette handen. De olie is vrij dik van textuur en heeft een gele kleur. Deze gele kleur vervaagt wanneer je het verdeelt over je handen en je haar. Ik gebruik werkelijk maar een klein beetje omdat de haarolie zo dik is van textuur, ookal heb ik vrij lang en veel haar. Ik wil vet haar zeker vermijden. Naar gelang de tijd ik er voor heb, droog ik mijn haar aan de hand van een haardroger (ook wel föhn voor de Nederlanders onder jullie). Ook laat ik het vaak gewoon aan de lucht drogen.

 

Ik heb de BC Oil Miracle Finishing Treatment van Schwarzkopf een dikke week getest (ik was bijna elke dag mijn haar). Ik heb wel de indruk dat olie mijn haar een bepaalde glans en zachtheid geeft en dat mijn haar minder pluist. Ik kan de olie moeilijk vergelijken met andere olies omdat het de eerste haarolie is die ik werkelijk goed test, maar ik heb zeker het gevoel dat het iets doet met mijn haar. Ik ben dus zeker tevreden over het product.

Deze BC Oil Miracle Finishing Treatment van Schwarzkopf is bestemd voor professioneel gebruik dus is de haarolie moeilijk te vinden in de reguliere winkels. Wel kan je de BC Oil Miracle Finishing Treatment van Schwarzkopf hier vinden voor €19,95. Het flesje bevat 100 ml. Hier kom je voor een lange tijd mee toe, omdat je telkens maar een druppeltje gebruikt.

Welke producten gebruik jij voor je haar?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is tot stand gekomen door een samenwerking met Haarspullen.nl. In ruil voor een blogbericht kreeg ik dit product opgestuurd. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

10 gedachten over “BC Oil Miracle Finishing Treatment van Schwarzkopf | Review

  1. Hoi Amelie, mooi dat je voelt dat het wat voor je haar doet. Wij waren een maandje geleden in Marokko en in bepaalde streken zijn daar overal winkeltjes en fabriekjes waar je die Arganolie kan kopen. Het zei mij niets, toen ik daar reed, maar toen ik weer in Nederland was, begreep ik dat ik een kans had laten lopen om dit te kopen. Het leuke ook is, dat de meeste fabriekjes in handen zijn van vrouwen. Leuk, he?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s