Deze producten heb ik in januari opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beautyproducten op. En dat was tijdens de eerste maand van 2019 ook zeker het geval. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee om te weten te komen welke producten dit zijn en wat ik er van vind.

  • MicellAIR Expert Skin Breathe Make-up doekjes van Nivea

Deze maand heb ik de reinigingsdoekjes van Nivea van de nieuwe lijn opgebruikt. Je hebt ze misschien al vaker zien voorbijkomen. Het zijn de doekjes in de zwarte verpakking. Ze zouden je huid een zuurstofboost moeten geven. Hier heb ik niet veel van gemerkt in vergelijking met andere doekjes van Nivea. Wel zijn het over het algemeen goede doekjes. Je kan ze hier vinden.

foto 26-01-19 11 39 42

  • Banana Truly Nourishing Conditioner van The Body Shop

Op Black Friday kocht ik een conditioner en een shampoo met bananengeur bij The Body Shop. Deze maand gebuikte ik de conditioner al op. De shampoo staat nog steeds in de douche. Vorige maand gebruikte ik de shampoo en conditioner met aardbei reeds op en deze producten met aardbei pasten beter bij mijn haar. Het werkte effectiever. Zo ontwarde de conditioner met aardbei mijn haar beter dan de conditioner met banaan. Je kan de conditioner hier vinden.

Foto 26-11-18 14 28 37

  • Berry Bon Bon Shower Gel van The Body Shop

Ook op Black Friday kocht ik een douchegel met de geur van bessensnoepje, oftewel Berry Bon Bon. Over het algemeen ben ik heel tevreden over de douchegels van The Body Shop en dus ook van deze douchegel. De douchegel ruikt niet chemisch, wat snel wel het geval kan zijn bij douchegels en shampoos die naar snoepjes moeten ruiken. Je kan de Berry Bon Bon shower gel hier vinden.

Foto 26-11-18 14 29 03

  • Luxury Lush Pud Bath Bomb van Lush

Voor kerstmis kreeg ik van mijn vriend een pakketje met producten van Lush. Hierin zaten enkele bath bombs. Vorige maand gebruikte ik er al een op. Deze maand gebruikte ik de tweede bath bomb van het pakket op. De bath bomb die ik vorige maand opgebruikte was zuurder van geur terwijl de Luxury Lush Pud Bath Bomb veel zoeter van geur was. Je kan deze Bath bomb hier vinden.

 

  • Oral-B 1-2-3 Mint Tandpasta

Deze maand gebruikte ik ook een tandpasta van Oral-B op. Ik vind de tandpasta’s van Oral-B over het algemeen vrij goed. Ook qua smaak zijn ze niet te fel of te zacht. Je kan de tandpasta hier vinden.

Foto 26-01-19 11 52 37.jpg

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

2 gedachten over “Deze producten heb ik in januari opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s