Wat ik kocht op Black Friday 2018

Net zoals vorig jaar, vond ik Black Friday de perfecte moment om een rond te gaan neuzen in de winkels van Mechelen. Vorige week stelde ik al een lijstje op van dingen die ik wel wil kopen op Black Friday. Maar wat heb ik nu exact gekocht? Lees zeker even verder.

The Body Shop

Bij The Body Shop gaven ze een korting van 40% op alle producten buiten die met de blauwe stippen. Producten met blauwe stippen waren bijvoorbeeld cadeauverpakkingen en adventskalenders. Ik kocht er de volgende producten:

  • Strawberry Clearly Glossing Shampoo & Conditioner

Ik kocht een shampoo en conditioner van de aardbeilijn. Deze shampoo en conditioner is bestemd voor dof haar en zou het haar glans geven. Deze shampoo en conditioner kosten elk €7, maar ik betaalde er op Black Friday €4,20.

Foto 26-11-18 14 28 26

  • Banana Truly Nourishing Shampoo & Conditioner

Ik kocht een shampoo en conditioner van de bananenlijn. Hierin zou gerijpte biologische Community Trade-bananenpuree uit Ecuador. Het is een voedende shampoo en conditioner die mild zou reinigen. Deze shampoo en conditioner kosten elk €7, maar ik betaalde er op Black Friday €4,20.

Foto 26-11-18 14 28 37

  • Vanilla Marshmallow Showel Gel & Berry Bon Bon Shower Gel

Uit de kerst geïnspireerde lijn kocht ik de Vanilla Marshmallow douchegel en Berry Bon Bon douchegel. In de Vanilla Marshmallow douchegel zit vanille extract van de Madagaskar en in de Berry Bon Bon douchegel zit veenbessen extract van Noord-Amerika. Deze douchegels kosten elk €7, maar ik betaalde er op Black Friday €4,20.

Foto 26-11-18 14 29 03

Yves Rocher

Bij Yves Rocher gaven ze 50% korting op alle producten buiten die met de groene stippen. Ik kocht er de volgende producten:

  • Vier lippenbalsems

Bij Yves Rocher kocht ik vier lippensbalsems met de geuren aardbei, kers, framboos en shea. Op deze lippenbalsems kreeg ik geen korting. Ik betaalde voor elke lippenbalsems €1,95. Uit ervaring weet ik dat deze lippenbalsems goed van kwaliteit zijn.

Foto 26-11-18 14 30 18

Deed jij koopjes op Black Friday? Wat kocht jij op Black Friday?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

15 gedachten over “Wat ik kocht op Black Friday 2018

  1. Oeh, de body shop! Heeerlijk… Ik heb helemaal niets gekocht op Black Friday. Domweg omdat bij e dingen die ik wilde, ik enorm misleid werd met een actieprijs die eigenlijk een gewone prijs is hahaha

    Geliked door 1 persoon

  2. Altijd leuk om korting te krijgen. Persoonlijk heb ik niet zoveel met Black Friday, maar ik heb wel wat met korting, haha. Ik heb geen bezwaar tegen korting, als warenhuizen van hun goederen af moeten, omdat het seizoensartikelen zijn. Bij kleinere winkels voel ik me altijd een beetje een profiteur, een beetje schuldig dus. gr. Jeannet

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s