Deze producten heb ik in maart opgebruikt

Net zoals de vorige maanden gebruikte ik in de maand maart enkele producten op. Enkelen van deze zagen jullie al in reviews voorbijkomen. Maar welke producten gebruikte ik nog op?

 • Repair & Targeted Care Shampoo & Conditioner van Nivea

Deze maand gebruikte ik een shampoo en conditioner van Nivea op. Wie me al langer volgt, weet dat ik vaak de shampoo’s en conditioners gebruik van Nivea. De Repair & Targeted Care shmapoo en conditioner behoren tot mijn favorieten. Je kan de shampoo hier op bol.com vinden. De conditioner kan je hier op bol.com vinden.

Repair & Targeted Care Shampoo & Conditioner van Nivea

 • Vanilla Marshmallow Showel Gel van The Body Shop

Ik gebruikte deze maand ook de Vanilla Marshmallow douchegel van The Body Shop op. Deze douchegel kocht ik op Black Friday voor €4,20 en ik maakte hem pas begin deze maand op! Het is een verpakking van 250 ml. Deze kosten normaal gezien €7 maar ik kon hem dus maanden geleden aan een korting scoren. Deze douchegel is niet meer te koop bij The Body Shop omdat de Vanilla Marshmallow lijn een kerstlijn is. Het is een zoete geur. Ik hoop dat deze lijn aankomende kerst terug te koop is, want naast de douchegel zelf ben ik ook fan van de geur. Andere douchegels van The Body Shop kan je hier vinden.

Foto 26-11-18 14 29 03

 • Silk Dry Deodorant van Dove

Deze maand maakte ik ook een deo van Dove op. Dit was een spraydeo met de geur silk dry. Vaak maak ik gebruik van spuitbussen van 250 ml. Daar kom ik vervolgens een tijdje mee toe. Een vergelijkbare deodorant kan je hier op bol.com vinden.

Silk Dry Deodorant van Dove

 • Cranberry Fizz Lipscrub van Lush

Deze maand gebruikte ik ook een lipscrub van Lush op. Deze lipscrub was de Cranberry Fizz en was er één uit de kerstcollectie van Lush. De lipscrub zat in het kerstcadeautje dat ik van mijn vriend kreeg. Door deze lipscrub werd ik helemaal fan van lipscrubs van Lush. Een tijdje geleden kocht ik er dan ook één uit de Valentijnscollectie. De Cranberry Fizz lipscrub is niet meer te vinden op de site van Lush, maar je kan hier wel steeds nieuwe vinden.

Cranberry Fizz Lipscrub van Lush

 • Enkele maskertjes en neusstrips

Deze maand gebruikte ik ook enkele maskers op. Wie mijn blog deze maand goed heeft gevolgd, heeft verschillende reviews online zien komen. De volgende maskertjes gebruikte ik deze maand op:

 

 

 1. Glow sheet mask van Hema: Dit maskertje kostte €2,25 en kan je hier op de site van Hema vinden. De review lees je hier.
 2. Poriestrips met houtskool van Bioré: Deze verpakking van zes neusstrips kostte €8,99 en kan je hier op bol.com vinden. De review lees je hier.
 3. Glow boost masker van Hema: Dit masker kostte €2,75 en kan je hier op de site van Hema vinden. De review lees je hier.
 4. Skin Active Pure Charcoal Tissue mask van Garnier: Dit masker kostte €2,99 bij Kruidvat. Je kan het masker hier op de site van Kruidvat vinden. De review lees je hier.
 5. Goodbye to dry sheet mask van Hema: Dit masker kostte €2,25 en kan je hier op de site van Hema vinden. De review lees je hier.
 6. Skin Actieve Hydra Bomb van Garnier: Dit masker kostte €2,99 bij Kruidvat. Je kan het masker hier op de site van Kruidvat vinden. De review lees je hier.
 7. #nofilter bubble sheet mask van Hema: Dit masker kostte €2,75 en kan je hier op de site van Hema vinden. De review lees je hier.

 

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de sites bol.com of hema.be. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Deze producten heb ik in maart opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s