Skin Active Pure Zelfverwarmend masker van Garnier | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik enkele weken geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Omdat ik wat last heb van onzuiverheden en mee-eters, testte ik deze week het Skin Active Pure Zelfverwarmend masker van Garnier.

Het Skin Active Pure Zelfverwarmend masker van Garnier is een kleimasker verrijkt met eucalyptus extract, anti-bacteriële salicylzuur en zuiverende zink. Deze formule zorgt voor een zelfverwarmende werking die de huid zou bevrijden van onzuiverheden en overtollig talg die de poriën zou verstoppen. Het masker zou zelfs zeven dagen lang de poriën reinigen. Daarnaast zou het masker je huid minder doen glimmen. In de verpakking zijn 2 dosissen van 60 ml aanwezig. Ik kocht het masker voor €2,98 bij Kruidvat. Je kan het masker voor dezelfde prijs hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Je brengt het masker aan op een vochtig gezicht en je masseert zachtjes om het zelfverwarmend effect in werking te stellen. Je bedekt best voornamelijk de T-zone (kin, voorhoofd en neus). Je laat het masker 3 minuten inwerken en spoelt het vervolgens af. Je vermijd best de oogcontouren.

Werkt het masker?

Het Skin Active Pure Zelfverwarmend makser is qua textuur een dik kleimasker. Ik had het gevoel dat er meer inhoud in de verpakking zat, maar door de textuur was het net perfect om over mijn hele gezicht te verdelen. Ik had het gevoel dat het masker niet extreem warm werd maar wel heel lichtjes. Dat stond niet in lijn met mijn verwachtingen. Het werd inderdaad wel warm bij het inmasseren maar dat was maar lichtjes. De geur van het kleimasker was een beetje een metaalgeur. Niet onlogisch als je weet dat er zink in het masker aanwezig is. Dit vond ik niet zo lekker. De kleur van het masker is lichtblauw. Ik had het masker eerder grijs verwacht. Ik was zeer verrast toen ik de verpakking opende.

In tegenstelling tot veel kleimaskers, droogde het Skin Active Pure Zelfverwarmend masker niet op. Zelf vind ik dat een bizar idee, maar anderzijds zijn 3 minuten vrij kort. Doordat het masker niet opdroogt, is het makkelijk om het masker af te spoelen. Dat vind ik zeker een voordeel.

Na het gebruik van het masker glom mijn huid niet meer, zoals het masker belooft. Ook heb ik het gevoel dat het mee-etes, puistjes en dus ook verstopte poriën aanpakt. Ze zijn niet helemaal verdwenen maar het heeft naar mijn gevoel wel effect.

Een voordeel aan dit masker vind ik dat je het maar 3 minuten moet ophouden. Je kan het dus makkelijk ’s ochtends voor het douchen even aanbrengen. Het neemt niet veel tijd in beslag tijdens je ochtendroutine voor een dagje werken.

Buiten de geur en het niet extreem worden van het masker, ben ik zeer tevreden over het masker. Het is een effectief en zeer gemakkelijk masker.

Het kin Active Pure Zelfverwarmend masker is te koop voor €2,98 bij Kruidvat. Je kan het masker voor dezelfde prijs hier op de site van Kruidvat vinden.

Testte jij dit masker al eens uit?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

5 gedachten over “Skin Active Pure Zelfverwarmend masker van Garnier | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s