#nofilter bubble sheet mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik enkele weken geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het #nofilter bubble sheet mask van Hema, omdat het zou zuiveren.

Het #nofilter bubble sheet mask van Hema bevat bamboehoutskool en extract van groene thee. Bij het aanbrengen van het masker zou het masker beginnen schuimen. Het masker zuivert en verfrist de huid. Ik kocht het masker bij Hema voor €2,75. Je kan het masker voor €2,75 op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Je vouwt het #nofilter bubble sheet mask voorzichtig uit en brengt het aan op een schoon en droog gezicht. Zodra het masker in contact komt met de huid, ontstaat een compact, wit schuim en wordt het gezicht bedekt met bubbels. Je laat het masker 10 minuten inwerken. Vervolgens verwijder je het masker en masseer je het schuim in de huid. Je spoelt je gezicht af met water.

Werkt het masker?

Net zoals het Goodbye to dry sheet mask van Hema en het Glow sheet mask van Hema, heeft dit #nofilter bubble sheet mask van Hema een goede grootte. Het is zeker niet te groot voor mijn gezicht.

Het masker heeft een zwarte kleur (typisch aan houtskoolmaskers) en begint meteen te schuimen bij aanraking van de huid. Het serum is goed verdeeld over het masker. Toch begint het masker niet overal te schuimen. Het masker schuimt voornamelijk aan de buitenste rand. In het midden van het gezicht schuimt het masker veel minder. Het schuim lekt niet en is inderdaad compact. Bij het verwijderen van het sheet mask ligt er geen schuim op je huid. Je voelt de schuim na een tijdje wel lichtjes tintelen.

Het #nofilter bubble sheet mask van Hema heeft een zoete geur gecombineerd met de geur van houtskool. De houtskool geur vind ik niet heel lekker, maar het wordt zeker verdoezeld door de zoete geur.

Het masker verfrist de huid zeker. Zowel tijdens het dragen van het masker als nadien geeft het masker een fris gevoel. Ik heb ook wel het gevoel dat het mijn poriën gezuiverd heeft. Ook onzuiverheden en puistjes lijken kleiner of aangepakt. Of mijn huid nu geen filter nodig heeft bij het maken van foto’s, ben ik niet zeker van.

Ik ben over het algemeen tevreden over het masker. Het #nofilter bubble sheet mask verfrist en zuivert de huid. Jammer dat niet heel het masker even goed schuimt.

Je kan het masker voor €2,75 in de winkels of op de site van Hema vinden.

Testte jij al een bubble mask of schuimmasker uit? Welke kan jij mij aanraden?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “#nofilter bubble sheet mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s