Glow sheet mask met taurine & ginger extract van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik enkele weken geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Glow sheet mask van Hema uit.

Ik testte het Glow sheet mask op basis van taurine en ginger extract uit. Ik kocht dit gezichtsmasker bij Hema voor €2,25. Je kan het masker ook vinden op de site van Hema voor €2,25. Het Glow sheet mask met taurine & ginger extract van Hema zou voor een gezonde en stralende huid moeten zorgen.

Glow sheet mask met taurine & ginger extract van Hema

Hoe te gebruiken?

Net zoals het Face spa bamboo sheet mask dat ik laatst testte, is dit maskertje een sheet mask,  met andere woorden; een doekje dat je op je huid moet aanbrengen. Je vouwt het gezichtsmasker uit en brengt het aan op een schone huid. Het maskertje moet je vervolgens 10 minuten laten inwerken. Wanneer dit gebeurt is, masseer je de serum van het masker in over je hele gezicht. Afspoelen is vervolgens niet nodig maar mag wel.

Werkt het masker?

Het vorige gezichtsmasker dat ik testte, het Face spa bamboo sheet mask, was veel te groot. Dit was niet het geval voor het Glow sheet mask. Dit gezichtsmasker paste perfect op mijn gezicht. Dat viel dus al reuze mee.

Ik had wel het gevoel dat er meer serum in het gezichtsmasker zelf zat. Daarmee bedoel ik dat het doekje beter gedrenkt was in de serum. Het serum lekt niet uit het masker wanneer ik het op had (heb ik wel al eens voorgehad bij een maskertje). Dit vond ik zeker ook positief.

Ik heb het gevoel dat mijn huid er wel stralend uitziet. Of mijn huid echt gezond is, weet ik niet. Mijn huid voelde na het maskertje nogal droog aan. Dit waarschijnlijk omdat ik snel last heb van een droge huid. Aangezien er op de verpakking niets stond beschreven over droge of vette huid, zal dit masker bedoelt zijn voor verschillende huidtypes. Als je snel last van een droge huid, zou ik het niet extreem hard aanraden. Wel zorgde het maskertje niet voor een zichtbaar droge huid. Het is enkel een beetje voelbaar.

Ik kocht dit gezichtsmasker bij Hema voor €2,25. Je kan het masker ook vinden op de site van Hema voor €2,25.

Testte jij het masker al eens uit? Wat waren jouw bevindingen?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

16 gedachten over “Glow sheet mask met taurine & ginger extract van Hema | Review

 1. Beste Amelie,

  Vaak krijg ik random mailtjes van jou binnen, hier zit ik niet op te wachten. Graag zou ik je willen verzoeken om mijn e-mail adres uit jou lijst te halen, zodat ik niet meer kan worden gestoord door jou soort e-mails.

  Bij voorbaat dank.

  Mvg, Vivienne

  >

  Like

 2. Als man zijnde zit ik nou niet helemaal in de categorie maskertjes, ondanks dat klinkt deze leuk en voor de prijs is het wellicht een keer te proberen. Allen beetje jammer dat dit een droge huid als resultaat gaf enigszins, dus inderdaad even opletten voor mensen die snel een droge huid hebben, wellicht is dan iets meer hydratatie beter? Ach zo lees je in ieder geval een review over hoe andere dit ervaren 😉

  Rob

  Geliked door 1 persoon

  1. Mijn vriend doet nochtans soms mee met de maskertjes die ik op doe. En hij geniet ervan. Hij kiest dan wel niet voor zulke sheet masks, want met zijn baard is dat nogal lastig!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s