Foot Peeling Pack van Kocostar | Review

Een hele lange tijd terug vond ik bij H&M een voetenmasker. Dit is het Foot Peeling Pack van Kocostar. Dit wou ik zeker eens uitproberen. Ik heb er en lange tijd op gewacht om het uit te proberen omdat ik een beetje schrik had van het vervellen maar uiteindelijk dacht ik twee weken: “Waarom niet?”.

Het Foot Peeling Pack van Kocostar is een voetenmasker waardoor het eelt van je voeten zou vervellen. Het zou je droge voeten dus zachter moeten maken door het te laten vervellen. Het voetenmasker moet 90 minuten rond je voeten. Het zijn net kousen van plastieken zakjes die je rond je voeten doet. In deze kousen zit een serum dat mooi verdeeld wordt over je voeten. Daarna moet je het masker van je voeten halen en moet je je voeten afspoelen. Het vervellen start 4 dagen na het aanbrengen van het masker en zou twee weken na het aanbrengen van het masker ophouden met vervellen.

 

Werkt het masker?

Ik bracht het voetenmasker twee weken geleden aan. Na vier dagen begonnen mijn voeten inderdaad af te vellen, vooral op plaatsen waar ik niet veel tot geen eelt had. Een paar dagen later begon het ook op andere plaatsen een beetje af te vellen. Jammer genoeg velde de plaatsen waar ik veel eelt had helemaal niet af, wat ik wel verwacht had. Ook voelden mijn voeten zeker niet zachter aan dan voordien.

Ik ben dus momenteel niet tevreden van dit voetenmasker. Ik had van Het Foot Peeling Pack van Kocostar veel meer verwacht. Ik had verwacht dat mijn voeten volledig gingen afvellen en zacht gingen aanvoelen. Dit was niet het geval. Wie weet is dit omdat ik het masker maar één keer heb aangebracht. Wie weet moet ik nog eens een voetenmasker aanbrengen waardoor het na een tweede keer mijn voeten meer doet afvellen en doet zacht maken.

Wil je het masker ook eens uittesten? Je kan het masker hier vinden. Bij H&M verkoopt men het masker niet meer.

Testte jij al een voetenmasker uit? En was je er tevreden? Laat het me zeker weten.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

11 gedachten over “Foot Peeling Pack van Kocostar | Review

  1. Het is naast het grappig zicht ook een grappig gevoel, dat je er zo zit met zakjes rond je voeten! Het is inderdaad jammer dat het niet effectief is. Wie weet een tweede keer of bij een ander merk wel!

   Like

 1. Toen ik de blog zag staan dacht ik meteen dit moet ik lezen…. Want was erg benieuwd naar de werking…. Tot nu toe heb ik namelijk nog nooit een goede masker gehad wat echt ze werking deed voor het afvellen. Jammer dat deze het ook weer niet is….

  Geliked door 1 persoon

 2. Iew nee ik zou het ook door dat vervellen niet zo snel proberen. Het ziet er leuk uit en goede voetverzorging is natuurlijk erg fijn dus dan zou het wat kunnen zijn maar als ik het zo lees…nee…dat wordt hem ook voor mij niet. (en even off topic, ik vind het zo grappig dat je onder aan je post hebt geschreven dat het geen samenwerking is. Het klopt wel dat er tegenwoordig zoveel samenwerkingen zijn in ‘blogland’ dat je dat bijna wel moet vermelden haha)

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik vind het we belangrijk om mee te delen. Ik begin het meer en meer mee te delen of iets een samenwerking is of niet. Heel soms krijg ik spulletjes. Ik wil duidelijk zijn in wat ik zelf koop en wat ik krijg of mag uitkiezen. Het is eerlijk naar mijn lezers toe 😉 .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s