Goodbye to dry sheet mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik enkele weken geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Gooodbye to dry sheet mask van Hema uit, omdat ik in de winter vaak last heb van een droge huid.

Het Goodbye to dry sheet mask van Hema is een sheet mask op basis van hyaluronzuur. Het gezichtsmasker zou de huid hydrateren (‘gedag zeggen’ tegen een droge huid) en de huid een mooiere teint geven. Je kan het gezichtsmasker voor €2,25 vinden in de winkels of hier op de site van Hema.

Hoe te gebruiken?

Vouw het Goodbye to dry sheet mask uit en breng het aan op een schone huid. Na 10 minuten kan je het masker verwijderen. Masseer vervolgens het resterende serum in je huid. Afspoelen kan maar is niet nodig.

Werkt het masker?

Net zoals het Glow sheet mask pastte het Goodbye to dry sheet mask goed op mijn gezicht. Het Face spa bamboo sheet mask van Hema was daarentegen veel te groot. Net zoals de andere masker, was er voldoende serum op het masker aanwezig. Deze serum druipte er vervolgens ook niet af. Wel bracht ik bij het inmasseren wat serum aan op mijn neusvleugels en in de plooitjes bij mijn neusvleugels omdat dit nogal droge plekken zijn op mijn gezicht.

Eerst had ik het gevoel dat het masker mijn gezicht niet minder droog maakt. Mijn neus voelde droger aan dan voordien. Andere plekken op mijn gezicht die ook droog waren, voelden net iets minder droog aan. Plaatsen waar er geen droge plekken waren, voelden niet meer of minder gehydrateerd. De plooitjes aan mijn neusvleugels waren meteen duidelijk wel minder droog. Ook had ik het gevoel dat mijn huid gezonder oogt.

Na een paar uur voelden de plekken die droger werden toch wel gehydrateerd aan.

Ik ben redelijk tevreden over het masker. Het masker hydrateert voornamelijk goed op echt droge plekken (bijvoorbeeld bij de plooitjes van de neusvleugels). Op andere plaatsen heeft het masker zijn tijd nodig om zijn werk te doen. Eerst lijkt het masker een omgekeerde werking te hebben op droge plekken maar dit verbetert nog. Ik zou het masker ook vooral aanraden voor een gezonde teint.

Je kan het gezichtsmasker voor €2,25 vinden in de winkels of hier op de site van Hema en ook eens uittesten. 

Welke maskers tegen een droge huid raad jij aan?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

8 gedachten over “Goodbye to dry sheet mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s