Skin Active Pure Charcoal Tissue Mask van Garnier | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik enkele weken geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Omdat ik wat last heb van onzuiverheden en mee-eters, testte ik deze week het Skin Active Pure Charcoal Tissue Mask van Garnier.

Het Skin Active Pure Charcoal Tissue Mask is doordrongen met houtskool. Daarnaast is het masker verrijkt met met Zwarte Algen extract, LHA en Hyaluronzuur. Deze formule zou de poriën zuiveren en verfijnen, je huidstructuur verfijnen en je huid hydrateren. Het gezichtsmasker is ook bedoelt voor een gevoelige huid. Het is een tissue mask, oftewel een sheet mask. Het is dus een doekje dat je voor één keer aanbrengt. Ik kocht het gezichtsmasker voor €2,99 bij Kruidvat. Je kan het ook vinden op de site van Kruidvat voor dezelfde prijs. Je kan het masker ook vinden op Bol.com. Hier kost het wel €4,99.

Hoe te gebruiken?

Je vouwt het Skin Active Pure Charcoal Tissue Mask open en brengt het aan op een proper gezicht. Je sluit het gezichtsmasker aan op je gezichtsomtrek en je laat het 15 minuten inwerken. Na 15 minuten verwijder je het masker en masseer je het serum verder in. Je verwijdert het overtollig serum met een wattenschijfje.

Werkt het masker?

Het gezichtsmasker is een heel doordrenkt met serum sheet masker. Er zit zeker voldoende serum in en op het masker en er blijft niet al te veel product in de verpakking zitten. Het is een zwart masker. Het uitvouwen van het masker was iets lastiger dan de Hema-maskers die ik reeds testte. Mogelijk ligt dit aan de kleur, mogelijk ligt dit aan het serum (ik test binnenkort nog enkele sheet maskers van Garnier die een witte kleur hebben). Het gezichtsmasker zelf vult mooi mijn gezicht en is zeker niet te groot of te klein. Het serum druipt niet van het gezichtsmasker af en gezichtsmasker blijft mooi het gezicht zitten. Dit vind ik wel positief.

Na het gebruiken van het gezichtsmasker voelde mijn gezicht zacht en gehydrateerd aan. Ook lijken de mee-eters op mijn gezicht, voornamelijk op mijn neus en kin, grotendeels verdwenen. De poriën op mijn neus en kin lijken inderdaad gezuiverd en kleiner zoals het masker belooft. Mijn huid reageert ook zeker niet slecht op het masker, dus het is zeker bedoelt voor een gevoelige huid.

Ik ben zeker en vast tevreden van het masker en raad het dus ook zeker ook aan.

Je kan dit Skin Active Pure Charcoal Tissue Mask van Garnier bij Kruidvat vinden voor €2,99. Ook kan je het op de site van Kruidvat vinden voor €2,99. Momenteel is er een 2+1 Gratis actie aan gezichtsproducten verbonden bij Kruidvat en op hun site. Je kan het masker ook vinden op Bol.com voor €4,99.

Heb jij dit masker of andere producten van de Skin Active lijn van Garnier al eens geprobeerd? Wat vind jij er van?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Enkele linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links, maar het zijn ze niet allemaal. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

9 gedachten over “Skin Active Pure Charcoal Tissue Mask van Garnier | Review

  1. Oh deze kon ik nog niet als ik heel eerlijk ben, maar wil deze zeker gaan proberen voor mijn gezicht. Het klinkt namelijk heel goed voor mijn huid ook! Ik heb het masker opgeslagen om eerdaags te kopen. 😀😀🌷

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s