Glow Boost masker van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik enkele weken geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Glow Boost masker uit de lijn #multimasking van Hema uit.

Ik testte het Glow boost masker met Marokkaanse lavaklei en pompelmoesextract uit de lijn #multimaskinng van Hema uit. Je kan het masker dus gebruiken samen met andere kleimaskers uit de #multimasking lijn van Hema. Het masker breng je aan op je wangen en je voorhoofd. Doordat er grapefruit extract (ofwel pompelmoesextract) in het Glow Boost masker zit, zou het door aanwezige vitamine C zorgen een natuurlijke, stralende teint van je huid. Ik kocht het kleimasker voor €2,75 bij Hema. Je kan dit masker ook op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Het Glow Boost masker breng je aan op een schone, droge huid. Deze zone rond je ogen en je mond vermijd je. Het masker is voornamelijk bedoelt voor de wangen en het voorhoofd. Je laat het masker 5 à 10 minuten inwerken, of opdrogen. Daarna spoel je het masker af. Je zou het kleimasker in 4 keer kunnen gebruiken.

Werkt het masker?

Ik heb wel het gevoel dat ik van dit masker een natuurlijke, stralende huid krijg. Het masker geeft mijn huid een stralend filter.

Het masker droogt ook mooi op wanneer je het op je huid hebt. Je kan het niet duidelijk aan de kleur zien, maar de textuur van het masker geeft wel degelijk aan dat dit een kleimasker is.

Het opvolgen van de tijd van dit masker is wel aan te raden. Je moet dit masker 5 à 10 minuten laten inwerken. Als ik het langer liet inwerken, krijg ik wel last van een jeukende en rode huid. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Het gewoon afspoelen van het masker vind ik ook niet even praktisch. Het kleimasker komt niet even makkelijk mee bij gewoon afspoelen. Dit kan aan mij liggen. Ik gebruik er een washandje voor het verwijderen van het masker.

Over het algemeen ben ik heel tevreden over dit masker.

Je kan dit kleimasker voor €2,75 in een winkel Hema vinden. Je kan dit masker ook op de site van Hema vinden.

Testte jij dit kleimasker al eens uit?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

12 gedachten over “Glow Boost masker van Hema | Review

    1. Zeker eens doen! Dit masker zou goed zijn voor 4 keer. Ik heb het ondertussen al 3 keer gebruikt en er zit zeker nog product in de verpakking voor 2 keer. Ook voor deze prijs is het zeker aan te raden. Net iets meer dan 2 euro voor zeker 4 keer een masker te gebruiken, is bijna geen geld!

      Like

  1. ziet eruit als een heerlijk masker. Helaas heb ik wel vaker de ervaring dat maskers er niet goed af gaan. maar is dat heel erg, erg als het masker goed zijn werkt doet? Ik denk het niet. Ik vind het masker ook mooi opdrogen. Fijn zo’n boost voor een gezonde straling. Vitamine C doet sowieso veel goed voor je huid.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s