Poriestrips met houtskool van Bioré | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik enkele weken geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Zo heb ik op mijn neus en mijn kin vaak en veel last van mee-eters. Ik heb vaak de neiging om deze zwart puntjes, oftewel mee-eters, uit te gaan duwen (voor zover dit natuurlijk kan). Dat is natuurlijk niet de meest effectieve methode, omdat ik er wondjes en rode vlekjes van krijg. Een tijdje terug merkte ik dat Mascha, de Youtuber achter Beautygloss en Vloggloss, neusstrips van Bioré gebruikte om mee-eters, vuil en vet op haar neus te verwijderen. Deze neusstrips (of poriestrips) met houtskool van Bioré testte ik ook uit.

Deze neusstrips, oftewel Bioré diep reinigende poriestrips met houtskool, zouden als een magneet werken op vuil, vet en mee-eters. Na gebruik zou het wekelijks opgebouwde vuil verwijderd zijn. Je huid zou 3 keer minder vet zijn na het gebruik van één neusstrip. Met andere woorden zou je een optimaal schoon gezicht hebben.

Je kan de neusstrips van Bioré hier vinden voor €8,99. Je koopt dan 6 neusstrips aan voor net geen €9.

Hoe te gebruiken?

Eerst en vooral moet je de neusstrip een beetje buigen zodanig dat de strip makkelijk aan te brengen is op je neus. Je maakt vervolgens je neus nat. Dit doe je omdat de neusstrip niet op een droge neus blijft kleven. Vervolgens maak je je handen droog, verwijder je het plastiekje van de neusstrip en kleef je de neusstrip met de gladde zijde op je neus door goed aan te drukken. Deze neusstrip laat je 10 à 15 minuten op je neus kleven tot het aanvoelt als papier-maché (als je het aanbrengt voelt het aan als een gewoon papieren velletje met een gladde en een iets ruwere kant). Na ongeveer 15 minuten haal je de neusstrip langzaam en voorzichtig van je neus. Je trekt vanaf de randen naar het midden. Overgebleven restjes spoel je vervolgens gewoon af.

Werkt de neusstrip?

Wanneer je de neusstrip op hebt, wordt het ‘papieren’ velletje dat je op je neus hebt stilletjes aan kartonachtig, met andere woorden; het ging aanvoelen als papier- maché. Wanneer ik de neusstrip verwijderde, zag ik duidelijk dat de strip vuil uit mijn neus haalde. Ook was het duidelijk dat niet alle mee-eters van mijn neus verwijdert waren. Bioré belooft niet dat alle mee-eters ook effectief weg zou zijn na het gebruik van één neusstrip met houtskool. Mijn verwachtingen stonden in lijn met wat er gebeurde, dus ik ben zeker tevreden over de neusstrip.

Ik testte de neusstrip ook uit op mijn kin omdat ik daar ook last heb van mee-eters. Jammer genoeg loste de neusstrip al na enkele minuten, waardoor er ook niets mee kwam. Dit waarschijnlijk omdat een kin veel meer beweegt dan een neus. De poriestrip is dus duidelijk bedoelt voor je neus.

Wil jij deze neusstrips ook eens uittesten? Je kan ze van Bioré hier vinden voor €8,99.

Heb jij tips om mee-eters te verwijderen of verminderen? Laat het zeker even weten.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

13 gedachten over “Poriestrips met houtskool van Bioré | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s