Direct verwarmend kleimasker met blauwe agave en baking soda van Bioré | Review

Sinds kort biedt Bioré een nieuwe lijn met verzorgingsproducten aan. Deze verzorgingslijn bestaat uit producten met blauwe agave en baking soda. Omdat de producten uit deze lijn perfect zouden zijn voor een gemengde huid, leek het me tof om enkele producten hiervan te testen. In deze review test ik het direct verwarmend kleimasker met blauwe agave en baking soda. Ben je even benieuwd als mij? Lees dan zeker even verder.

Het direct verwarmend kleimasker met blauwe agave en baking soda van Bioré is een zelfverwarmend masker dat je één minuut moet inmasseren in combinatie met water. Hierdoor zou het masker opwarmen. Het opwarmen zorgt ervoor dat je poriën openen en de onzuiverheden uit je poriën worden genomen en verwijderd. Dit zou voornamelijk ook komen door de baking soda die aanwezig is in het masker. De blauwe agave zorgt er dan weer voor dat je huid gekalmeerd en verzorgt is. Het zou er dus voor zorgen dat je huid tintelend-glad, fris, gebalanceerd en zijdezacht is. Je kan dit masker nu vinden in zowel de Belgische als de Nederlandse winkels van Kruidvat.

Hoe te gebruiken?

Eerst en vooral maak je je gezicht nat en laat je je gezicht ook nat. Het direct verwarmend kleimasker met blauwe agave en baking soda van Bioré wordt geactiveerd door water. Droog vervolgens je handen, open de verpakking, verdeel de inhoud over je handen en breng het masker aan op je gezicht. Je kan een beetje extra water toevoegen om het makkelijker te verspreiden over je gezicht en de warmte te activeren. Masseer vervolgens het masker in. Door te masseren wordt het masker hard. Het masker wordt niet warm. Na één minuut spoel je het masker af. Je kan het masker 2 à 3 keer per week gebruiken voor een gebalanceerde huid.

Werkt het masker?

Net zoals het zelfverwarmend 1 minute masker van Bioré, is het direct verwarmend kleimasker met blauwe agave en baking soda van Bioré werkelijk een zelfverwarmend masker. Het masker warmt ook echt op aan de hand van water en het in te masseren. Dit masker met blauwe agave en baking soda is ook werkelijk met klei. Het is qua textuur net iets dikker dan het andere zelfverwarmend 1 minute masker van Bioré. Het is masker is dus net iets lastiger om aan te brengen, maar dat is altijd het geval bij kleimaskers. Het direct verwarmend kleimasker met blauwe agave en baking soda heeft dezelfde frisse geur als het voedend detox-masker met blauwe agave en baking soda van Bioré.

Bij dit masker heb ik net iets meer het gevoel dat het mijn poriën proper maakt dan bij het zelfverwarmend 1 minute masker van Bioré. Toch raad ik aan om poriestrips of neusstrips te gebruiken voor een beter effect, als je al het vuil uit je poriën wilt verwijderen. Dit kunnen bijvoorbeeld de poriestrips met houtskool van Bioré zijn.

Nadien voelde mijn huid zeker glad en verzorgd aan. Ook voelt mijn huid ook fris aan. Voor een frisser gevoel raad ik dan eerder het zelfverwamend 1 minute masker aan.

Ik ben zeer tevreden over dit masker. Het past goed bij mijn huid. Door het testen van beide maskertjes ben ik tot het besef gekomen dat ik misschien eerder een gemengde huid heb dan een vette huid. Het masker maakt mijn poriën tot op zeker hoogte zeker proper. Mijn poriën zijn net iets properder dan bij het zelfverwamend 1 minute masker. Als ik een fris gevoel wil bekomen, zou ik dan weer minder snel het direct verwarmend kleimasker met blauwe agave en baking soda kiezen, maar eerder het andere. Toch heb ik het gevoel dat dit masker met blauwe agave en baking soda net iets beter bij mij huidtype past.

Je kan dit masker nu vinden in zowel de Belgische als de Nederlandse winkels van Kruidvat. Ook kan je de producten van Bioré hier op de site van Kruidvat vinden.

Testte jij al eens een masker van Bioré uit?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is tot stand gekomen door een samenwerking. Ik kreeg dit direct verwarmend kleimasker met blauwe agave en baking soda van Bioré opgestuurd door Bioré zelf in ruil voor een blogpost. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

6 gedachten over “Direct verwarmend kleimasker met blauwe agave en baking soda van Bioré | Review

  1. Verwarmend kleimasker, dat klinkt voor nu even als uhm wel te warm haha? Dus misschien eerst maar even wachten dat de tropen temperaturen weer wat zijn gaan liggen? Haha. Verder wel lekker zoiets uiteraard.

    Rob

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s