Zelfverwarmend 1 minute masker met houtskool van Bioré | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik enkele weken geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Omdat ik wat last heb van onzuiverheden en mee-eters, testte ik deze week het zelfverwarmend 1 minute masker met houtskool van Bioré. Dit masker werd me opgestuurd door Bioré omdat ik ook hun poriestrips testte.

Het zelfverwarmende 1 minute masker van Bioré is bestemd voor een normale tot vette huid. Het masker zou je poriën zuiveren in slechts 1 minuut. Het masker wordt warm door contact met water, opent de poriën en verwijdert vuil en vet uit verstopte poriën. Na het afkoelen zou je huid glad en fris moeten aanvoelen. Men raadt aan om het masker 2 à 3 keer per week te gebruiken. In één verpakking zijn dan ook vier maskers aanwezig. Je kan het masker voor €7,39 hier op bol.com terugvinden.

Hoe te gebruiken?

Eerst en vooral maak je je gezicht nat en laat je je gezicht ook nat. Het zelfverwarmend 1 minute masker van Bioré wordt geactiveerd door water. Droog vervolgens je handen, open de verpakking, verdeel de inhoud over je handen en breng het masker aan op je gezicht. Je kan een beetje extra water toevoegen om het makkelijker te verspreiden over je gezicht en de warmte te activeren. Masseer vervolgens het masker in. Door te masseren wordt het masker warm. Het masker wordt niet hard. Na één minuut spoel je het masker af.

Werkt het masker?

Het zelfverwarmend 1 minute masker van Bioré is werkelijk een zelfverwarmend masker. Het masker warmt ook echt op aan de hand van water en het in te masseren. Dit gevoel had ik veel minder bij het Skin Active Pure Zelfverwarmend masker van Garnier. De geur van het masker is zeer fel. Het is een eucalyptus-muntachtige geur.

Het masker zorgt er ook voor dat de huid waar de meeste ‘vervuilde’ poriën zich bevinden minder vet is. Ook heb ik wel het gevoel dat dit zelfverwarmend masker van Bioré de poriën proper maakt, maar wel in mindere maten dan de poriestrips van Bioré. Je kan het zelfverwarmend masker en de poriestrips van Bioré wel in combinatie gebruiken (eerst de poriestrips, daarna het zelfverwarmend masker).

Nadien voelde mijn huid zeker glad aan. Ook voelt mijn huid ook zeer fris aan. Het is een maskertje dat je bij warm weer zeker kan gebruiken voor afkoeling achteraf. Ik heb het nog nooit een masker gebruikt dat nadien mijn huid zo verfriste.

Ik ben over het algemeen zeer tevreden over het masker. Het warmt goed op, het haalt het overtollige vet op mijn huid weg, het maakt mijn huid glad en voelt nadien verfrist aan. Het haalt in bepaalde mate het vuil uit mijn poriën maar ik raad het zeker aan om het zelfverwarmend 1 minute masker van Bioré te gebruiken in combinatie met de poriestrips van Bioré.

Je kan het masker voor €7,39 hier op bol.com terugvinden.

Probeerde jij dit zelfverwarmend masker van Bioré al eens uit?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is tot stand gekomen door een samenwerking. Ik kreeg dit zelfverwarmend 1 minute masker van Bioré opgestuurd door Bioré zelf in ruil voor een blogpost. De linkjes die in dit blogbericht werden geplaatst, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op bol.com. De linkjes plaatste ik omdat ik het zelf koos en is geen gevolg van de samenwerking.
Advertentie

18 gedachten over “Zelfverwarmend 1 minute masker met houtskool van Bioré | Review

  1. Ik ken dat masker ook! Zeker een heel fijn masker, ik hou enorm van producten die warm worden op de huid. Zo heb ik ook reinigingscrème, die is ook heel fijn!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s