Skin Active Hydra Bomb Anti-wallen Oog Tissue masker van Garnier | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik enkele weken geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Skin Active Hydra Bomb Anti-wallen Oog Tissue masker van Garnier uit, omdat ik geregeld last heb van lichte wallen onder mijn ogen.

Het Skin Active Hydra Bomb Anti-wallen Oog Tissue masker van Garnier is verrijkt met sinaasappelsap en hyaluronzuur. Het anti-wallen masker is speciaal ontwikkeld voor vermoeid uitziende en doffe oogcontouren. Het zorgt voor stralende, frisse en wakker uitziende oogcontouren. Na 15 minuten en één keer gebruiken zouden de oogcontouren intens gehydrateerd zijn en zouden er minder zichtbare wallen en donkere kringen zijn. Na één week en drie maskers gebruiken zouden de oogcontouren gerevitaliseerd lijken. Het oogmasker zou een super verkoelend effect hebben. Je zou het gevoel van -4°C op je huid moeten voelen. Voor een extra verkoelend effect bewaar je het masker in de koelkast.

Je kan het Skin Active Hydra Bomb Anti-wallen Oog Tissue masker van Garnier voor €2,79 vinden in de winkels van Kruidvat. Je kan het ook op de site van Kruidvat vinden voor dezelfde prijs.

Hoe te gebruiken?

Je opent en scheidt de maskers van de beschermende laag. Je brengt de maskers voorzichtig aan op een gereinigde huid. Daarna strijk je ze plat om voor contact met de huid te zorgen en op de oogcontouren te plaatsen. Je laat de oogmaskers 15 minuten inwerken. Na 15 minuten verwijder je het masker en masseer je zachtjes het overtollige product in de huid. Je kan ook gebruik maken van wattenschijfjes om het overtollig product te verwijderen.

Werkt het masker?

Ik gebruikte het Skin Active Hydra Bomb Anti-wallen Oog Tissue masker van Garnier voorlopig één keer. Voor het gebruiken legde ik het masker een tijdje in de koelkast. Het oogmasker voelde fris aan, maar niet frisser dan andere sheetmasks dat ik reeds heb gebruikt.

Het oogmasker is echt een sheet masker. Het zijn te velletjes dat je onder je ogen legt. Ik testte ooit ook de oogpatches van Qiriness. Deze oogpatches van Qiriness waren silicoonachtige velletjes. Bij het Skin Active Hydra Bomb Anti-wallen Oog Tissue masker zijn het gewoon velletjes zoals vele volledige sheet maskers. De velletjes zijn vrij groot en bedekken mijn oogcontouren tot bijna aan mijn slaap.

Ik heb zeker wel het gevoel dat mijn oogcontouren gehydrateerd zijn. Ook heb ik het gevoel dat mijn wallen en de donkere kringen rond mijn ogen weg zijn. Ook zorgt het oogmasker er voor dat het slaperig gevoel rond je ogen weg is.

Ik vind dit een zeer aangenaam masker dat ik zeker nog eens zal gebruiken.

Je kan het Skin Active Hydra Bomb Anti-wallen Oog Tissue masker van Garnier voor €2,79 vinden in de winkels van Kruidvat. Je kan het ook op de site van Kruidvat vinden voor dezelfde prijs.

Testte jij al eens een oogmasker uit?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

14 gedachten over “Skin Active Hydra Bomb Anti-wallen Oog Tissue masker van Garnier | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s