Diepe porie cleanser met houtskool van Bioré | Review

Een tijdje geleden werd ik gecontacteerd door Bioré. Omdat ik de laatste tijd opzoek ben naar producten die mijn huid goed verzorgen, probeerde ik de poriestrips van Bioré uit om de mee-eters op mijn neus weg te halen. Om een optimaal effect te hebben en mijn huid nog beter te verzorgen, stuurde Bioré me een Diepe porie cleanser met houtskool op die ik mocht uittesten.

Wat is een cleanser?

Een cleanser zorgt er voor dat je huid na een dagje werken of na een nachtje slapen helemaal proper is. Een cleanser reinigt je huid beter dan dat je het enkel zou wassen met water en tast je huid niet aan zoals sommige zepen zouden doen.

Wat doet de diepe porie cleanser van Bioré?

De diepe porie cleanser met houtskool van Bioré zou twee keer meer vuil en onzuiverheden opnemen en verwijderen dan een gewone cleanser. Daarnaast zuivert de diepe porie cleanser de poriën voor een diep gereinigd gezicht en een gladde tintelfrisse huid. Je kan deze diepe porie cleanser met houtskool van Bioré hier vinden voor €8,29.

Hoe te gebruiken?

Eerst en vooral maak je jouw gezicht nat. Pomp de cleanser op je hand en verdeel het over je gezicht. Masseer de cleanser goed in. Hierdoor gaat het schuimen. Na het in masseren spoel je dit af. Voor het beste resultaat gebruik je de cleanser dagelijks.

Werkt de cleanser?

De cleanser ruikt net zoals het zelfverwarmend 1 minute masker naar een mengeling van eucalyptus en munt. Het dus is zeker wel een lekker geur, maar is ook wel fel. Doordat het een mengeling van eucalyptus en munt is, stoort het ook niet dat deze cleanser heel fel ruikt.

De diepe porie cleanser met houtskool zorgt inderdaad ook voor een tintelfris gevoel, en dan heel letterlijk. Wanneer je de cleanser over je gezicht verspreid, zal de cleanser een tintelig en fris gevoel geven nadat het begint te schuimen. Ik vind het tintelig gevoel heerlijk maar ik zou het ook begrijpen dat je het geen prettig gevoel vind. Op gevoelige plaatsen, zoals onder de ogen, is dat gevoel ook iets feller, maar ik kan het nog net verdragen (en ik kan sommige maskers of producten die een tintelig gevoel geven dan weer niet verdragen).

Ik bracht de cleanser steeds aan voordat ik ging douchen. Tijdens het douchen, spoelde ik de cleanser af. Bij het afspoelen kan de cleanser ook in je ogen of mond terecht komen. Ik heb nog geen last gehad van irritaties aan mijn ogen, al heb ik de cleanser al enkele keren in mijn ogen gehad. Ook heeft de cleanser helemaal geen zeepsmaak.

Ook heb ik gevoel dat de cleanser echt iets doet aan mijn huid. Ik testte de cleanser een week lang door mijn gezicht er elke ochtend mee te wassen voor ik douche en ik heb het gevoel dat mijn huid properder is. Dit komt enerzijds misschien omdat ik echt elke dag grondig mijn gezicht was, maar ik denk ook wel dat het door de cleanser komt. Daarnaast heb ik het gevoel dat puistjes sneller weg en uitgedroogd zijn en dat er minder mee-eters op plekken zoals mijn neus en mijn kin aanwezig zijn. In combinatie met het Zelfverwarmend 1 minute masker van Bioré, heb ik het gevoel nog harder.

Ik ben zeer tevreden over de cleanser en ga het zeker nog verder gebruiken. Ik ben vooral tevreden over het fris gevoel, het schoner maken van de huid en het verminderen van mee-eters en puistjes.

Je kan deze diepe porie cleanser met houtskool van Bioré hier vinden voor €8,29.

Gebruikte jij al een producten van Bioré?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is tot stand gekomen door een samenwerking. Ik kreeg deze Diepe porie cleanser met houtskool van Bioré opgestuurd door Bioré zelf in ruil voor een blogpost. De linkjes die in dit blogbericht werden geplaatst, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op bol.com. De linkjes plaatste ik omdat ik het zelf koos en is geen gevolg van de samenwerking.

 

Advertentie

10 gedachten over “Diepe porie cleanser met houtskool van Bioré | Review

  1. Ik lees de laatste tijd veel over houtskool! Ik ben niet zo’n beauty/verzorgings held, ik gebruik vaak gewoon mijn standaard producten… Al maken je artikelen me wel nieuwsgierig naar andere dingen!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s