Deze producten heb ik in augustus opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand augustus. Wie mijn blog volgt, zag al enkele verzorgingsproducten voorbij komen. Ben je benieuwd welke producten dit zijn? Lees dan zeker even mee.

  • Moringa Body Butter van The Body Shop

Omdat het nog steeds zomer is, is mijn huid vaak droog. Daarom gebruik ik graag een body lotion of een body butter. Begin deze maand gebruikte ik een body butter met de geur Moringa op. Het is een iets zuurdere maar ook bloemige geur. Ook is het een geur waar veel mensen wel van houden omdat het vrij neutraal is. De body butter van The Body Shop zijn iets steviger van textuur dan de body lotion maar helpen even goed tegen een droge huid. Ik gebruikte een potje van 50 ml op. Je kan deze body butter van 50 ml voor €6 in de winkels of hier op de site van The Body Shop vinden.

Moringa Body Butter van The Body Shop

  • Diepe Porie Cleanser met Houtskool van Bioré

Ik gebruikte deze maand ook de Diepe Porie Cleanser met Houtskool van Bioré op. Ik schreef er een review over. Je kan deze review hier lezen. Je kan deze diepe porie cleanser met houtskool van Bioré hier op de site bol.com vinden voor €8,89. Je kan deze diepe porie cleanser ook voor €8,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Diepe porie cleanser met houtskool van Bioré

  • Original Deodorant van Dove

Wie me al langer volgt, weet dat ik graag de deo’s van Dove gebruik. Deze maand gebruikte ik de Original Deodorant van Dove in sprayvorm op. De deo’s van Dove laten geen plekken achter en hebben een heel neutrale geur die niet overheerst maar wel andere geurtjes camoufleert. Je kan deze deo in een sixpack voor €21,50 hier op de site bol.com vinden.

Original Deodorant van Dove

  • Long Care & Repair Shampoo en Repair & Targeted Care Conditioner van Nivea

Wie mijn blog al langer volgt, weet dat ik fan ben van de shampoo’s en conditioners van Nivea en dan specifiek die in de lichtblauwe flacons. Er zijn meerdere soorten shampoo en conditioner van Nivea maar mijn favorieten zijn toch die uit de lichtblauwe lijn. In deze lichtblauwe lijn zijn er natuurlijk meerdere soorten shampoo en conditioner, maar zijn voornamelijk gebasseerd op Care (verzorging). Ik kies meestal voor de Long Care & Repair of de Repair & Targeted Care omdat mijn haar lang is en snel gespleten punten krijgt. Ik had nog een shampoo uit van de Long Care & Repair omdat ik mijn shampoo en conditioner vaak in sixpacks koop (en ik doe iets langer met shampoo dan met conditioner). Ik had dus nog een conditioner nodig en men had enkel nog de conditioner van de Repair & Targeted Care in de supermarkt. Je kan hier op de site bol.com een sixpack van de Long Care & Repair shampoo. Een sixpack van de Repair & Targeted Care kan je dan weer hier op de site bol.com vinden.

Long Care & Repair Shampoo en Repair & Targeted Care Conditioner van Nivea

  • Enkele maskertjes

Ook deze maand gebruikte ik enkele maskertjes op. Voor wie mijn blog volgt, weet dat er vaak reviews van maskers online komen en dus heb ik er ook enkele opgebruikt. Het zijn de volgenden:

 

  1. Nose Pore Strips van Hema: Je kan de review over deze neusstrips hier lezen. Je kan deze neusstrips voor €2,75 terugvinden in de winkels of hier op de site van Hema.
  2. Stroopwafel Self-Heating Face Mask van Hema: Je kan de review over dit maskertje hier lezen. Je kan het masker voor €2 terugvinden in de winkels of hier op de site van Hema.
  3. Amandel & Honing Mudmask van Dille & Kamille: Je kan de review over dit maskertje hier lezen. Je kan dit maskertje voor €1,95 terugvinden in de winkels of hier op de site van Dille & Kamille.
  4. Anti-Age Eye Mask van Hema: Je kan de review over dit oogmasker hier lezen. Je kan het maskertje voor €2,25 terugvinden in de winkels of hier op de site van Hema.
  5. Energizing Tisue Masker van Kruidvat: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan het maskertje voor €0,99 terugvinden in de winkels of hier op de site van Kruidvat.

Welke producten heb jij deze maand opgebruikt?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de sites bol.com of hema.be. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Deze producten heb ik in augustus opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s