Nose Pore Strips van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Soms heb ik last van wat mee-eters. Daarom testte ik de Nose Pore Strips van Hema.

De neusporiënstrips van Hema bevatten reinigende ingrediënten zoals houtskool en tea tree olie. Hierdoor worden mee-eters en vuil op een zachte manier uit de neus verwijdert. Het zorgt voor minder zichtbare poriën op de neus. Deze neusporiënstrips kan je voor €2,75  in de winkels of hier op de site van Hema vinden. Er zijn drie strips in de verpakking aanwezig.

Hoe te gebruiken?

Bevochtig je neus met schoon water en droog deze niet. Verwijder de doorzichtige achterzijde van de strip en plaats de zwarte kant op de neus. Zorg ervoor dat de strip goed vastkleeft. Relax en laat de strip 15 minuten drogen. Verwijder voorzichtig de strip van je neus. Waf eventuele restjes af en dep de neus droog.

Werkt het masker?

De poriënstrip past bijna perfect op mijn neus. Enkel mocht er tipje van de neus wat langer zijn naar mijn gevoel. Verder lijken ze heel erg op de strips van Bioré (hier lees je een review over de poriestrips van Bioré). De strip heeft een lichte houtskool geur.

De poriënstrips halen zeker en vast wat mee-eters uit mij neus en verkleinen ook wel wat mijn poriën. Wel blijft er wat van de strips op mijn neus hangen. Hiervoor waarschuwt de gebruiksaanwijzing wel, dus je kan het verwachten.

Ik ben zeer tevreden over deze poriënstrips voor de neus van Hema.

Deze neusporiënstrips kan je voor €2,75  in de winkels of hier op de site van Hema vinden. Er zijn drie strips in de verpakking aanwezig.

Gebruikte jij al eens een poriestrip?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Nose Pore Strips van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s