Hand Spa Glove Masks van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik de Hand Spa Glove masks van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker voor de handen? Lees dan zeker even mee.

De Hand Spa Glove masks van Hema bevat shea buter en is een sheet mask in de vorm van een handschoen. Het Hand spa Glove masker zou ruwe en droge handen intensief verzorgen. Dit masker kost €3,50 en kan je in de winkels van Hema vinden. Alle handverzorging van Hema kan je hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Gebruik het masker op propere handen. Relax met deze Hand Spa Glove masks voor 15 à 20 minuten. Verwijder nadien de handschoenen en masseer het serum in.

Werkt het masker?

In de verpakking zitten twee handschoenen die met elkaar verbonden zijn aan de kant van de armen. Deze twee handschoenen moet je dus van elkaar afscheuren. De handschoenen van elkaar afscheuren gaat vlot. Je verkrijgt dus vervolgens twee grote handschoenen. Voor mij waren dit zeker grote en brede handschoenen, maar ik heb vrij kleine handen. Iemand met grotere handen kan het zeker ook eens proberen. Je kan de handschoenen aan de kant van de arm ook dicht kleven waardoor de handschoenen beter aansluiten. Hierdoor kan je nog zeker verschillende dingen doen en vastnemen.

Er is zeker voldoende serum in de handschoenen aanwezig. Het serum loopt niet uit de handschoen bij het aanbrengen, maar er zit ook weer niet te weinig in waardoor het je handen niet zou verzorgen. Het serum heeft ook een echt zoet-zure typische spa geur.

Het serum verzorgt mijn handen zeker. Het maakt mijn handen minder ruw en wat zachter. Ook is het verzorgend, zowel voor je handen zelf als voor je nagelriemen.

Ik ben over het algemeen zeer tevreden over dit masker. Ik zou het zeker nog eens kopen.

Dit masker kost €3,50 en kan je in de winkels van Hema vinden. Alle handverzorging van Hema kan je hier op de site van Hema vinden.

Gebruikte jij al eens zulke spa handschoenen?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Hand Spa Glove Masks van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s