Deze producten heb ik in juli opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele verzorgingsproducten op. Enkele producten zag je misschien al voorbij komen in een review. Andere producten gebruik ik dan weer maandelijks op. Ben je benieuwd welke producten ik in juli opgebruikte? Lees dan zeker even mee.

  • 2 Long Care & Repair Shampoos & Conditioners van Nivea

Voor diegenen die mijn opgebruikt-blogs al langer lezen, is dit een oude bekende. Ik gebruikte deze maand twee bussen shampoo en twee bussen conditioner van de Long Care & Repair lijn van Nivea op. De shampoos en conditioners uit de lichtblauwe lijn van Nivea behoren tot mijn favorieten. De shampoo en conditioner uit de Long Care & Repair verzorgen en herstellen mijn lange haren echt. Ik koop mijn shampoo en conditioner vaak in een sixpack op bol.com. Ondertussen zit ik door mijn voorraad conditioners heen. Bij de shampoo ben ik aan de laatste bus bezig. Je kan de shampoos hier op bol.com vinden voor €17,23. De conditioners kan je dan weer hier op bol.com vinden voor €22,54.

Deze producten heb ik in april opgebruikt

  • Sex Bomb Bath Bomb van Lush

Begin deze maand gebruikte ik ook de Sex Bomb Bath Bomb van Lush op. Ook al doe ik dit niet zo vaak, ik hou er van om in bad te gaan. Een Bath Bomb van Lush gebruiken, maakt het alleen maar leuker. De Sex Bomb Bath Bomb is langs die buitenkant deels roze en deels paars. In het paarse gedeelte zit ook een roze roosje. De Bath Bomb is heel bloemig qua geur. Je kan deze Sex Bomb Bath Bomb hier op de site van Lush vinden voor €5,50.

Sex Bomb Bath Bomb Lush

  • Oral-B 1-2-3 Mint Tandpasta

Deze maand gebruikte ik ook een tandpasta van Oral-B op. Ik vind de tandpasta’s van Oral-B over het algemeen vrij goed. Ook qua smaak zijn ze niet te fel of te zacht. Je kan de tandpasta hier voor €11,99 vinden.

foto 26-01-19 11 52 37

  • Enkele maskertjes

Ook deze maand gebruikte ik enkele maskertjes op. Voor wie mijn blog volgt, weet dat er vaak reviews van maskers online komen en dus heb ik er ook enkele opgebruikt. Het zijn de volgenden:

  1. Anti-imperfection sheet mask van Hema: Je kan de review over dit maskertje hier lezen. Je kan het masker voor €2,25 terugvinden in de winkels of hier op site van Hema.
  2. Cumcumber Peel-Off Face Mask van Hema: Je kan de review over dit maskertje hier lezen. Je kan het masker voor €2 terugvinden in de winkels of hier op de site van Hema.
  3. Chase Your Rainbow Brightening Sheet Mask van INC.redible: Je kan de review over dit maskertje hier lezen. Je kan het masker voor €5 hier op de site van INC.redible vinden.
  4. Hand Spa Glove masks van Hema: Je kan de review over dit maskertje hier lezen. Je kan het masker voor €3,50 terugvinden in de winkels of hier op de site van Hema.

 

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de sites bol.com of hema.be. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s