Cumcumber Peel-Off Face Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Cumcumber Peel-Off Face Mask van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Cumcumber Peel-Off Face Mask van Hema is een vitaliserend en zuiverend masker. Het masker helpt dode huidcellen verwijderen en de huid weer fris en glad doen aanvoelen. De verfrissende limoenolie verkwikt en ontstresst. Het masker kost €2 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Reinig je huid en dep het vervolgens droog. Breng het masker gelijkmatig aan met je vingertoppen op je gezicht en hals en vermijd hierbij de lippen en de ogen. Na 15 à 20 minuten kan je het masker voorzichtig van je gezicht trekken.

Werkt het masker?

Bij het aanbrengen is het masker zeer stroperig en loopt het werkelijk uit de verpakking. De verpakking is eentje dat dan weer moet openscheuren. Hierdoor vind ik het lastiger om het masker aan te brengen.

Het masker komt in het groen doorschijnend uit de verpakking maar bij het aanbrengen merk je niet veel meer van het groene.

Het masker heeft ruikt heel sterk naar alcohol. Later las ik pas dat alcohol ergens vooraan op de ingrediëntenlijst stond. Als je hier niet goed tegen kan, zou ik het masker afraden. Het masker ruikt ook zeker wel naar komkommer maar de alcohol overheerst in het begin wel.

In de verpakking zit zeker genoeg product om je gezicht en een deel van je hals van masker te voorzien.

Het masker zelf is licht verfrissend. Ik heb al maskers getest die mijn huid meer verfrissen. Wel maakt het mijn huid gladder dan voordien en ik heb het gevoel dat de dode huidcellen deels verwijdert zijn.

Ik zou het masker niet zo snel meer opnieuw kopen vanwege de geur. Niettegenstaande vind ik het wel een deugddoend masker. Als het dus een minder alcoholische geur had, zou ik het zeker nog eens kopen.

Het Cumcumber Peel-Off Face masker kost €2 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Cumcumber Peel-Off Face Mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s