Wat zit er in de Wear Your Pride Goodiebox?| Goodiebox.be Juli

Afgelopen week ontving ik weer een Goodiebox. Dit is de Wear Your Pride Goodiebox. In deze Goodiebox zitten een vijftal beautyproducten. Ben je benieuwd wat deze producten zijn? Lees dan zeker even mee.

Wat zit er in de Wear Your Pride Goodiebox

In deze Wear Your Pride Goodiebox zitten vijf producten ter waarde van €93. Toch betaal je er maar €19,95 voor. Deze maand vieren ze bij Goodiebox dat iedereen anders durft te zijn en daarin geluk vindt op zijn of haar eigen manier. De volgende producten zitten in deze goodiebox:

 • Domed Blending Brush van Niré

Volgens Goodiebox zou dit de perfecte Blending Brush zijn voor elke ooglook. Deze Domed Blending Brush van Niré heeft een winkelwaarde van €13.

Wat zit er in de Wear Your Pride Goodiebox

 • Nagellak van Emite

In deze Goodiebox zit ook een nagellak van Emite. Deze nagellak heeft de kleur Cham, een felrode kleur. Deze nagellak van Emite heeft een winkelwaarde van €17.

Wat zit er in de Wear Your Pride Goodiebox

 • Chase Your Rainbow Sheet mask van INC.redible

Dit Rainbow Sheet Mask van INC.redible zou voor een stralende gloed over heel je gezicht zorgen. Dit Rainbow Sheet Mask van INC.redible heeft een winkelwaarde van €5.

Wat zit er in de Wear Your Pride Goodiebox

 • SUN Seaweed Face Cream SPF 15 van Ilse Jacobsen

In de Goodiebox is ook een zonnecrème met factor 15 aanwezig. Deze SUN Seaweed Face Cream van Ilse Jacobsen is bedoelt voor je gezicht. Naast het beschermen heeft de crème ook nog een voedend en anti-aging effect. Deze SUN Seaweed Face Cream van Ilse Jacobsen heeft een winkelwaarde van €20.

Wat zit er in de Wear Your Pride Goodiebox

 • Athena Eyeshadow Collection van Laritzy Cosmetics

Het laatste product dat aanwezig is in deze goodiebox is een oogschaduwpalette van Lazirtzy Cosmetics. Het is het Athena oogschaduwpalette. In de palette zitten negen kleuren, van zanderige nudekleuren tot vurige warme tinten. Het Athena Eyeshadow Collection van Laritzy Cosmetics heeft een winkelwaarde van €43.

Wat zit er in de Wear Your Pride Goodiebox

Je kan deze producten allemaal samen kopen in een Goodiebox. Een Goodiebox kost €19,95. Hiervoor krijg je deze vijf producten ter waarde van €93. Maandelijks komt er een nieuwe Goodiebox uit. In deze box vind je altijd vijf à zeven mooie beautyproducten. Je kan de Goodiebox hier voor €19,95 vinden.

Wat zit er in de Wear Your Pride Goodiebox

Gebruikte jij al eens één van deze producten?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

5 gedachten over “Wat zit er in de Wear Your Pride Goodiebox?| Goodiebox.be Juli

 1. Hele leuke blog, heb er vaker van gehoord.Het is zeker een koopje als je kijkt wat de waarde is, toch koop ik liever mijn eigen producten zelf

  Geliked door 1 persoon

   1. Ja wat je kan doen die producten zelf weer verkopen of ruilen met iemand, maar waarde is altijd fijn..zeg maar het is wel waard voor je geld en snap leuke surprise wat er elke maand in zit

    Geliked door 1 persoon

 2. Vanwege ik heel goed ben in koopjes scoren en omdat de goodie box producten de ene x wel passend zijn voor me andere keer misschien niet en dan vind ik het zonde..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s