Chase Your Rainbow Brightening Sheet Mask van INC.redible | Review

Omdat ik mijn huid, en vooral mijn gezicht, wat meer verzorging nodig heeft, ben ik de laatste tijd op zoek naar producten die mijn huid op de juiste manier kunnen verzorgen. Een weekje geleden kreeg ik weer een nieuwe Goodiebox binnen. Dit was de Wear Your Pride Goodiebox (wat er in deze Goodiebox zit, lees je hier). In deze Goodiebox zat het Chase Your Rainbow Brightening Sheet mask van INC.redible. Ben je benieuwd naar wat ik van dit masker vind? Lees dan zeker even mee.

INC.redible is het make-up en verzorgingsmerk van het nagellakmerk nails.INC. Een tijdje geleden testte ik reeds een nagellakje hiervan (deze review lees je hier). Het masker van INC.redible dat in de Wear Your Pride Goodiebox zat, is het Chase Your Rainbox Brightening Sheet Mask. Het masker is goed voor een doffe en vermoeide huid. Je huid zou er dus meer energie van krijgen. Het masker zou je huid een jeugdige glans geven. Het Chase Your Rainbow Brightening Sheet masker kost €5 en je kan het hier op de site van INC.redible vinden. Je kan ook de Goodiebox van deze maand kopen, waar het masker ook in zit. Een Goodiebox kost €19,95 en kan je hier op de site van Goodiebox vinden.

Hoe te gebruiken?

Reinig je gezicht en maak het droog. Haal het masker uit de verpakking en vouw het voorzichtig uit. Breng het masker gelijkmatig aan op je gezicht. Haal het masker na 15 minuten van je gezicht en masseer het overblijvend serum in je huid. Afspoelen is niet noodzakelijk.

Werkt het masker?

Qua grootte past het Chase Your Rainbow Brightening Sheet mask van INC.redible zeker en vast op mijn gezicht. Toch hebt ik het gevoel dat de verhoudingen niet helemaal kloppen. Ik heb het gevoel dat het deel voor op het voorhoofd te groot was en het deel voor op mijn kin te klein. Ook de gaatjes voor de ogen zijn naar mijn gevoel heel nauw.

Een heel positief punt aan dit masker vind ik de tekening. Het is een paars maskertje met werkelijk een regenboog op. Het maakte me vrolijk om het masker op te doen.

De geur van het masker is zeker wel lekker. Het masker heeft een geur dat een beetje als een Arizona ice tea te beschrijven valt, maar dan net iets zoeter.

Er zat voldoende serum op het masker. Er was zeker geen ‘overschot’ in de verpakking. Wel zat het masker een beetje vreemd opgevouwen in de verpakking. Misschien komt dit omdat meegereisd was in de Goodiebox, waardoor het wat verschoven was.

Ik heb zeker het gevoel dat het masker mijn huid meer energie heeft gegeven. Of het mijn huid ook echt visueel jonger gemaakt heeft, vrees ik voor. Daarnaast is het ook een verfrissend masker.

Over het algemeen ben ik zeker tevreden over dit masker. Voor de print alleen al zou ik het zeker nog eens kopen. Ook het feit dat het me het gevoel gaf dat het wel wat effect op mijn huid had, vind ik het de €5. Qua vorm en grootte passen de maskers van Hema en Garnier net iets beter op mijn gezichtsvorm.

Het Chase Your Rainbow Brightening Sheet masker kost €5 en je kan het hier op de site van INC.redible vinden. Je kan ook de Goodiebox van deze maand kopen, waar het masker ook in zit. Een Goodiebox kost €19,95 en kan je hier op de site van Goodiebox vinden.

Testte jij al eens een masker van INC.redible uit?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Chase Your Rainbow Brightening Sheet Mask van INC.redible | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s