Nagellak van Nails Inc | Review

De Goodiebox is alom tegenwoordig. Onlangs bestelde ik ook voor het eerst de Belgische versie van de Goodiebox. Zo bestelde ik in mei de Dancing In The Rain-editie. In deze Goodiebox zat een nagellak van het merk Nails Inc. Ik was zeer benieuwd om deze nagellak te testen omdat ik het merk niet kende. Ben je ook benieuwd? Lees dan zeker mee.

Nails Inc is een merk uit het Verenigd Koninkrijk dat zich richt op nagellak en nagelverzorging. Samen met het groter bedrijf INC. verkopen ze naast nagelverzorging ook producten in de gezichtsverzorging en make up. Het bedrijf is daarnaast ook 100% diervriendelijk.

Nagellak van Nails Inc

In de Goodiebox zat een nagellak van Nails Inc in de kleur Anti-social climber. De kleur Anti-social climber is een licht roze, pastelachtige kleur. Je kan deze kleur Anti-social climber voor €11 vinden op de site van Nails Inc.

Nagellak van Nails Inc

Goodiebox omschrijft de nagellak Anti-social climber van Nails Inc als het volgt:

Als je ergens blij van wordt is het wel van mooie nagels. Deze roze tint heeft een klassieke elegantie en is de ultieme finishing toch voor mooie, verzorgde handen. Voor een langdurig effect raden we aan om een base en top coat te gebruiken. De nagellak brengt je gegarandeerd in een vrolijke mood die je voor de rest van de dag niet meer kwijtgraakt.

Nagellak van Nails Inc

Ik ben wel fan van de kleur. Het is een vrij neutrale kleur die ik wel dagelijks zou dragen. De nagellak zelf is niet extreem dekkend. Ik bracht enkele laagjes nagellak over elkaar aan om de dekking van op de foto’s te verkrijgen. Aangezien het een lichte kleur is, vind ik het ook niet zo abnormaal dat de dekking niet heel goed is.

Nagellak van Nails Inc

Ik ben tevreden over de nagellak. Of ik er werkelijk €11 aan zou geven, weet ik niet. Ik ben wel blij dat de nagellak in de Goodiebox zat.

Je kan de kleur Anti-social climber, net als nog vele verschillende andere kleuren, voor €11 vinden op de site van Nails Inc. De Belgische Goodiebox kan je hier op de site van Goodiebox vinden voor €19,95. Momenteel staat er al een andere, nieuwe Goodiebox online.

Testte je deze nagellak al eens uit?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Nagellak van Nails Inc | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s