Hello Hydraterend gezichtsmasker van Nivea | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik enkele weken geleden op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Hello Hydraterend gezichtsmasker van Nivea.

Het Hello Hydraterend gezichtsmasker van Nivea heeft een verzorgende formule verrijkt met bio arganolie en bio aloë vera. Het gezichtsmasker verzacht de huid en geeft de huid een intensieve hydratatie. Het gezichtsmasker is een cream masker. Ik kocht het masker bij Kruidvat voor €2,99. Je kan het masker ook voor €2,99 vinden op de site van Kruidvat.

Hoe te gebruiken?

Je brengt het masker rijkelijk aan op een gereinigd gezicht. Vermijd hierbij het gebied rondom je ogen en lippen. Je laat het masker 10 à 15 inwerken. Vervolgens verwijder je de restanten van het masker met een tissue.

Werkt het masker?

Het Hello Hydraterend gezichtsmasker van Nivea heeft dezelfde textuur als het Hello Hydraterend gezichtsmasker van Nivea. Het masker is een echt cream masker, geen gel die je op je huid aanbrengt. Het masker heeft ongeveer dezelfde textuur al de hydraterende Soft crème van Nivea. De hoeveelheid aan product is zeker voldoende. Ik kon het zeker rijkelijk aanbrengen op mijn gezicht, zoals beschreven bij de gebruiksaanwijzing. Daarnaast heeft het masker een yoghurtachtige geur. De kleur van het Hello Hydraterend gezichtsmasker is net zoals het Hello Hydraterend gezichtsmasker wit.

Na 10 à 15 minuten was het masker gedeeltelijk in mijn huid getrokken. De restanten verwijderde ik met een washandje., omdat dit het vlotste gaat.

Nadien voelde mijn huid zeker gehydrateerd en zacht aan. Daarnaast voelde mijn huid ook lichtjes vettig aan. Het voelde minder vettig aan dan bij het Hello Hydraterend gezichtsmasker. Het heeft zeker een positief effect op mijn huid.

Over het algemeen ben ik tevreden over dit masker.

Je kan het masker voor €2,99 vinden op de site van Kruidvat.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s